Hasilkan Kreativiti Anniversarry Gift di Printcious.Com

/
18 Comments

Pening Nak Mencari Anniversarry Gift untuk Pasangan?



Assalamualaikum...

Perkahwinan adalah moment yang paling indah bagi pasangan samada yang baru atau yang dah lama melayari bahtera perkahwinan.
Jadi bila datang tarikh keramat aka tarikh Anniversary memang tak boleh dipandang enteng..hihi.
Hadiah untuk Hari Anniversarry mesti ada sekurang-kurangnya..betul tak?

Pernah rasa tak bila bertahun-tahun dah hari terpenting kita yang sudah berkahwin ni, hari Anniversarry kita dah blur nak bagi hadiah apa untuk pasangan?
Asik-asik benda sama je dan terpikir nak bagi hadiah diluar kotak?
Chewahhhhh!!! Diluar kotak tau.....yang kita boleh create sendiri dan design sendiri.
Baru lah ada makna dan yang penting nilai yang sentimental....betul tak??
Jadi Marsha nak cadangkan satu website yang menepati citarasa buat yang inginkan hadiah untuk pasangan yang special sangattttt....💗💗

Apakah Personalized Anniversary Gift? Kenapa kita perlu Personalized Anniversary Gift?


Sebelum Marsha share tentang website yang Marsha bagitau tadi meh kita tengok tentang Personalized Anniversary Gift.
Personalized Anniversary Gift ni adalah hadiah atau titipan kita buat pasangan yang kita cintai dan sayangi yang sangat special kerana gift ni kita design atau create sendiri.
Secara tepatnya semuanya adalah hasil idea dan kreativiti kita sendiri.
Bagi Marsha honestly kita perlu personalized anniversary gift ni untuk menyatakan betapa specialnya si dia untuk kita dan dalam hidup kita.
Jadi personalized gift anniversary tu kita buat khas hanya untuk pasangan kita sahaja.
Nilainya sentimentalnya jauh lebih MAHAL dari Iphone X walaupun Iphone X nilai materialnya sangat tinggi....hihihi



Hasilkan Kreativiti Anniversarry Gift di Printcious.Com

Ya.....apa yang Marsha story tadi semua ada di Printcious.com.
Sebenarnya Marsha pun dah 3 kali buat personalize gift di sini.
Hasilnya sangat berpuas hati dan akan repeat lagi.....insya ALLAH.

Jadi macamana kita nak buat Personalized Anniversary Gift ni?
Yang pertama sekali mesti ada akaun. Jadi daftar dulu sign up as a member.



Klik member disebelah kanan atas tu tau.
Kemudian ke Personalized Anniversary Gift Wedding untuk create personalized gift kita.
Ada 6 jenis gift yang kita boleh pilih seperti gambar yang Marsha sertakan di bawah:

T-Shirt

Cushions

Ceramic Tiles

Mugs

Puzzles

Key Chain

Jadi banyak pilihan yang boleh kita pilih sebelum kita design sendiri Anniversary Gift kita.
Mesti rambang mata nak pilih kan?
Nasihat Marsha, amik masa untuk bertenang dan pilih slow-slow yer.
Pilihan masa bertenang adalah lebih terbaik.
Jangan kelam kabut nanti menyesal...kekekeke
Bertenang dan pikir apa yang pasangan kita suka dalam 6 produk yang telah printcious tawarkan.
Marsha faham kalau ikut hati nak je semua 6 produk ni...hihi
Jadi bila dah pilih macamana cara kita nak design Anniversary Gift kita?
Jom kita tengok.....

Cara-cara nak design personalized gift anniversary

Haa...nampak tak gambar di atas?
Ya mula-mula kita pilih produk apa yang kita minat.
Kemudian boleh mula design gift kita dengan upload gambar atau design kita , edit perkataan dan terus boleh buat order.
Senang kan?
Lepas tu tunggu je Printcious proses hadiah dan hantarkan ke depan pintu rumah masing-masing.
Psst....nak bagi alamat opis pasangan pun boleh mesti pasangan terkejut kan?

Marsha buat tau hadiah Anniversary buat suami.
Nak tengok tak?


Hadiah Marsha untuk suami




Bagi Marsha.....Tagline Printcious, “Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart” sangat sesuai kerana hadiah yang dihasilkan adalah sebenarnya hadiah yang sangat bernilai..💖💖

Marsha 
Part Time Blogger 
Review Product & Place Blogger 
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

18 comments:

  1. Owh boleh la Zumal order hadiah untuk birthday adik nanti...

    ReplyDelete
  2. Bantal abg zaryth warna sama...tggu smpi jgk

    ReplyDelete
  3. Macam macam pilihan ada utk gift kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak sangat pilihan sampai rambang mata...hihi

      Delete
  4. alamak, annyversary x dak lagi, baru nk wujud.. hahaha

    ReplyDelete
  5. Menarik sangat. Kita dah boleh cari hadiah anniversary ni 😁

    ReplyDelete
  6. Dah pernah try D.I.Y hadiah kat printcious ni..best..terus tetiba kreatif masa nak design gift.. :)

    ReplyDelete
  7. wahh cntik , ccl pernah beli barang printcious ni .kualitinya memang cantik , printing terhebat

    ReplyDelete
  8. kalau hadiahkan hasil tangan sendiri memang lebih bermakna.. :)
    apa lah sangat iPhone X pun kannn.. hehehehehee..

    ...

    ReplyDelete
  9. Wah senanglah nak pilih hadiah kat situ

    ReplyDelete