WEPRINT: Personalized MUG Idaman Hati

/
18 Comments

WEPRINT: Personalized MUG Idaman Hati


Assalamualaikum


Holiday sempena Deepavali dah mula hari ni.
Marsha masih Holiday Berpantang till bukak sekolah tahun depan...hihihi
Masih lama lagi....baru hari ke 17 berpantang jadi kita dok dendiam kat umah...kekekekeke
Jadi sambil dok umah kita buat la personalized gift kan...boleh la kita abadikan kenangan kita.
Kali ni Marsha abadikan kenangan melalui Mug yang comel dari WEPRINTGIFT.
Mug ni Marsha nak bawa ke sekolah nanti nak guna untuk sendiri.
Ada nama so tak hilang lah.....gambar pun ada skali tau.
Jadi pilihan Marsha kali ni ialah WEPRINTGIFT.

Bahagian depan Mug


WEPRINTGIFT



WEPRINTGIFT telah menawarkan 3000 pilihan produk dengan produk yang berkualiti tinggi, rekabentuk yang mesra pengguna, menggunakan kaedah percetakan yang tahan lama, dijamin pulangan semula wang 100%, perkhidmatan khidmat pelanggan yang cepat dan memberikan keselesaan kepada kita sebagai seorang pelanggan untuk membeli dengan selesa dan tiada kerisauan semasa berurusan dengan WEPRINTGIFT.

Jadi apapun pilihan kita untuk produk lifestyle atau untuk hiasan rumah atau hadiah yang simple tapi bermakna untuk yang tersayang memang WEPRINTGIFT adalah tempat yang betul.

Personalized Mug


Mug ni adalah benda yang biasa kita lihat di rumah atau di workstation dan ia adalah antara item yang pilihan popular untuk personalized item dan hadiah.

WePrintGift menggunakan teknologi percetakan pemindahan haba untuk mencetak gambar, nama atau mesej mengikut tempahan pelanggan. Kita boleh pilih tools yang ada di WePrintGift website atau design sendiri di Adobe Photo atau illustrator, muatnaik dan cetak !! Senang kan?

Bahagian belakang Mug


Kenapa Mug di WePrintGift?


  • Seramik
  • 3.25" Diameter, 3.75" Height
  • Selamat untuk penggunaan dishwasher dan microwave.
  • Available in 11oz
  • Mug gred AA dengan kualiti yang premium.
  • Fully imprinted with monogram, logo or any images on the surface.
  • Available in Glossy & Matte type
  • No Minimum Order Require (MOQ)
Sekarang ni kebanyakan plihan hadiah ialah personalized item dan yang paling femes ialah personalized Mug. 
Jadi tak heran la personalized Mug menjadi pilihan sekarang.
Berminat nak buat personalized mug ni?
Senang je pun. Boleh tempah di WePrintGift.

Langkah-langkah untuk menempah di WePrintGift

Langkah 1 : Pilih produk
Langkah 2 : Design hadiah ikut pilihan
Langkah 3 : Tempahan.

Jika memerlukan bantuan untuk tempahan, boleh ikut langkah dibawah:

WePrintGift



Untuk keterangan lebih lanjut boleh rujuk maklumat dibawah:






Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

18 comments:

  1. Cantik mug ttue . Ingatkan sis order di printcious .. macam menarik jugak wegift ni . Japgi terjah

    ReplyDelete
  2. Ok gak kan. Kita print pastu hias kat umah. Cantik gak! Nice idea...

    ReplyDelete
  3. kita pun ada..yeay...tapi kita guna di rumah..kat ofis malas nak buat air, kisahnya..hehe

    ReplyDelete
  4. Bestnya bila tengok gambar sendiri dekat mug. Gambar mug kak marsha cantik ^_^

    ReplyDelete
  5. kalau gambar kita kat mug, kita letak dalam almari perhiasan. sebab cantik hehee

    ReplyDelete
  6. sweetnye...semangat nak minum air guna mug boleh customade gini...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)