Cantik Berseri Sekelip Mata dengan Beauty In The Drops dari 9Herbs

/
4 Comments

Assalamualaikum..

Mekap, Cantik dan Wanita adalah berkaitan dan sinonim disebut bersama. Ini kerana wanita pada dasarnya mahu merasa diri mereka cantik terutamanya di depan suami. Marsha pun tak lari dari itu. Mestilah nak nampak cantik dimata suami kan?? Jadi hari ni Marsha nak kongsikan satu produk yang membantu wanita tampak lebih berseri dan cantik dalam masa yang singkat tanpa bermekap tebal, dan mengambil masa yang lama. Simple make up pun nampak berseri. Jadi jom baca entri Marsha kali ni sampai habis yer....💓💓

Cantik Berseri Sekelip Mata dengan Beauty In The Drops dari 9Herbs

9 Herbs | Beauty In The Drops


Cantik tak pakaging dia? Haa....ni adalah salah satu produk keluaran 9Herbs iaitu Beauty In The Drops yang berfungsi sebagai UV Face Primer dan juga sebagai serum harian (Luminous Day Serum) untuk membantu meratakan make up dan juga dalam masa yang sama merawat kulit wajah kita. Kalau tak pakai make up boleh guna tak?? Jawapannya BOLEH. Haa...tanpa make up pun Beuty In The Drops ni akan buatkan kulit kita glowing dan cantik. Mampu menahan make up selama 12 jam tau. Mengandungi 30 ml bersamaan 750 titis dan bertahan sehingga 3-4 bulan mengikut kekerapan penggunaan juga. Best kan???



Kelebihan Beauty In The Drops?


  • Menjimatkan masa untuk bersiap.
  • Mencantikkan dan merawat wajah.
  • Mengandungi 100% BAHAN SEMULAJADI.
  • Membersih dan merawat kulit dari dalam.
  • Kulit lebih cerah & glowing tanpa make up.
  • Tiada bahan kimia berbahaya.
  • Tiada kesan sampingan.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Kaya dengan antioksidan.

Kandungan Beauty In The Drops


Beauty In The Drops ini mengandungi 3 bahan utama yang dijamin 100% SEMULAJADI iaitu Minyak Argan, Minyak Jojoba dan juga Vitamin E. Ketiga bahan ini memang khusus untuk kecantikan kulit.

Minyak Argan


Kaya dengan Vitamin E dan Omega 3,6 & 9. Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Sebagai antioksidan untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit.
  • Melembapkan dan menegangkan kulit.
  • Menghalus dan mencerahkan kulit.
  • Mengatasi jerawat, radang kulit dan sunburn.
  • Menjadikan kulit lembut dan bersinar secara semulajadi.

Minyak Jojoba

Ianya lilin cair atau @ax Ester yang memiliki ciri-ciri yang sama dengan struktur kulit manusia. Sesuai untuk kulit sensitif.

  • Melembut, melembap dan menghaluskan kulit.
  • Mengatasi masalah kulit berminyak - mencegah jerawat.
  • Mencegah oksidasi kulit - sebagai anti-penuaan.
  • Anti-radang.
  • Menjadikan kulit sihat dan cantik
Comelkan 9Herbs|Beauty In The Drops ni?

Cara Penggunaan


  1. Goncang botol sebelum digunakan.
  2. Picit hujung getah penitis kemudian lepaskan.
  3. Longgarkan penitis dari bekas kaca.
  4. Perlahan-lahan picit hujug getah untuk titiskan kandungan disekitar muka. Titiskan ke dagu, pipi, hidung dan dahi. Kemudian ratatakan ke seluruh wajah.
  5. Mulakan solekan seperti biasa.
  6. Untuk hasil yang lebih baik dan maksimum, titiskan sekali lagi sebagai 'final touch'.
Untuk lihat cara penggunaan secara 'live' boleh tonton video di bawah




Review Marsha:

Pertama kali guna sudah jatuh cinta kerana selepas apply kat muka kulit terasa moist dan senang nak pakai compact powder. Sebab Marsha ni jenis tak make up. Hanya calit calit sikit je, Marsha juga apply lat bibir sebab bibir kering. Alhamdulillah kulit terasa moist dan glowing sampai ke petang. Jeragat pula makin pudar. Nampak kulit lebih muda dari sebelum ni bila jeragat mula pudar. Rasa ringan walaupun pakai Beauty In The Drops sebagai asas dan juga cuba pakai makeup. Selepas cuci muka rasa kulit lebih licin dan lembut.

Sekarang ni 9Herbs tengah buat offer yang istimewa dan boleh 

CTA: Claim the Promo Code NOW! for special offer (Promo Code IMC-BitD#1).


Jangan lepaskan peluang okey!!! Jom rebut!!



Untuk maklumat lanjut, hubungi

WEBSITE :

FACEBOOK : 

INSTAGRAM :

CONTACT NUMBER :
012-4540187 (Kak Raaina)

#9Herbs #9HerbsHealthBeauty #BeautyInTheDrop #SaveEffectiveConvinient









Marsha 
Part Time Blogger Review Product & Place
Lifestyle, Parenting, Travel, Health & Beauty Blogger 
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

4 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)