Chomel | Toy & Surface Cleaner

/
23 Comments

Assalamualaikum...


Maaf lately entri tak berapa cantik publish sebab masih menyesuaikan diri dan masa dengan baby..hihi. Alhamdulillah masih keluar dengan entri-entri walaupun tak seberapa kerap seperti dulu tapi jangan risau marshaliza.com masih aktif ya....hihihihi. Okay, arini Marsha nak kongsikan lagi satu produk bayi yang memang yang ni confirm ayah dan ibu guna setiap kali untuk memastikan persekitaran dan barang-barang bayi bersih dari kuman dan bakteria.

Mainan & Barangan Bayi Bersih dengan Chomel| Toy & Surface Cleaner


Ok inilah produk yang Marsha nak kongsikan buat semua khususnya ibubapa yang mempunyai anak-anak kecil. Kadang-kadang kita tak nampak dengan mata kasar kekotoran yang ada. Malah bakteria dan kuman memang kita sedia maklum tak akan nampak dengan mata kasar, betul tak? Jadi Chomel Toy & Surface Cleaner adalah solusinya.
Chomel| Toy & Surface Cleaner

Chomel Toy & Surface Cleaner ini adalah pencuci serbaguna yang dirumus khas untuk mencuci kotoran (bakteria & kuman) dan juga bau dengan cara yang selamat untuk bayi. Bukan hanya mencuci mainan bayi malah semua permukaan seperti kerusi bayi, baby cot, play mat , lantai dan juga dinding. Kalau kat umah ni dekat sofa pun marsha guna sebab kita tak nampak kan. So better prevent dari awal...hihi.

Marsha gunakan untuk bersihkan mainan Baihaqi

Menarik Tentang Chomel| Toy & Surface Cleaner


Apa yang menarik minat Marsha untuk menggunakan Chomel| Toy & Surface Cleaner ini ialah ia dihasilkan dengan bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk bayi. Jadi walaupun sembur-sembur je kita masih mencuci dengan bahan semulajadi yang selamat untuk bayi. 

Chomel| Toy & Surface Cleaner dihasilkan dengan 

  • Ultra purified water
  • Advance Plant Based Cleaning
  • Tiada bahan kimia berbahaya
  • Antibakteria yang semulajadi

Cara Guna


Senang je nak guna Chomel| Toy & Surface Cleaner ni. Hanya semburkan ke tempat kotoran kemudian bersihkan guna tisu basa atau span. Siap!! Senang je kan??

Selain dari mencuci kekotoran dan bau, Chomel| Toy & Surface Cleaner juga mencuci minyak. Haaa...memang serbaguna lah Chomel| Toy & Surface Cleaner ni. Tak rugi kalau memiliki Chomel| Toy & Surface Cleaner ni.

Jadi ibu bapa yang mencari pencuci serbaguna yang semulajadi dan selamat untuk bayi Marsha sangat suggestkan Chomel| Toy & Surface Cleaner ni.

Untuk maklumat lanjut serta order hubungi:

Alamat:

46, Jalan 1, Taman Industri Pandan Indah
55100 Kuala Lumpur


Tel: 
016-207 7081

Website: Chomelbaby.com
Facebook Page: Chomel
Instagram: chomel_baby_




Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place
Lifestyle, Parenting, Travel, Health & Beauty Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

23 comments:

  1. Senang la macam ni.
    Spray2 lap kan.. :)

    ReplyDelete
  2. Wah.senangnya dah ada pencuci mainan yang mesra baby ni. Selalu jenuh fikir nak cuci macam mana.Maklumla babyni semua nak masuk mulut

    ReplyDelete
  3. Produk ni best I siap guna lap meja makan hilang segala kotoran cap jari

    ReplyDelete
  4. Kebersihan perlu di jaga sebab mana- mana di sekeliling kita ni banyak kuman kan..bagus dengan adanya produk ni kesihatan anak2 terjamin

    ReplyDelete
  5. Product CHOMEL-Breast mmg baguskan? terutama utk yg ada baby

    ReplyDelete
  6. dah guna jugak produk comel ni....memang bagus sangat

    ReplyDelete
  7. Perfect product for my nephew. Boleh suggest kan produk ni dekat kak sedara. Mana tau berguna untuk anak dia.

    ReplyDelete
  8. Mudah dan selamat. Biasanya mesti bahan dari plant based yang digunaklan. Btw, ada bau tak pencuci ni?

    ReplyDelete
  9. senang cara gunanya..terjamin sket kebersihan toys anak-anak kan

    ReplyDelete
  10. Bagus ada produk macam ni. Mudah nak bersihkan mainan anak2 kecil.

    ReplyDelete
  11. Saya pun ade nie. Guna utk lap kan car seat baby

    ReplyDelete
  12. Bagus ada produk khas untuk basuh mainan kanak-kanak sebab sebelum ni kita tengok ada produk untuk basuh baju jer khas untuk kanak-kanak sebab mereka ni cepat mudah berjangkit penyakit.

    ReplyDelete
  13. Such a useful products, I need to get myself a bottle.

    ReplyDelete
  14. Menarik yang ni. Kinah pula guna breast and bottle cleanser. Puas hatila dengan cleanser tu. Nanti nak cuba yang ni pulak. Memang bagus produk chomel ni.

    ReplyDelete
  15. produk bayi ni dah macam2 dan pelbagai ya. bagus produk ni sebab kita nak jaga kesihatan bayi kan.

    ReplyDelete
  16. I have this product is good and it help to sterilize the toys equipment. It safe to baby.

    ReplyDelete
  17. Saya suka toy cleaner ni..sebab selamat utk anak2

    ReplyDelete
  18. spray spray je. easy to use. yg penting baby safe dari segala jangkitan kuman.

    ReplyDelete
  19. Bagus produk nie.. Tapi bila tengok jumlah mainan dekat rumah nie... Rasanya sebotol tak cukup kot T-T

    lepas nie.. Kena kurangkan beli mainan dorang T-T

    ReplyDelete
  20. wow...toy surface cleaner ..wajib ada di rumah Sal..banyak kegunaan rupanya ye

    ReplyDelete
  21. i think they should sell it to kindergarten/daycare center too so that they can wipe on all the toys and books.

    ReplyDelete
  22. Produk guna bahan-bahan semulajadi macam ni rasa selamat nak guna,kan...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)