Menang RM500 Contest Rexpo-Lynnity

/
20 Comments

Rexpo-Lynnity| Relif Blogger Reviews Contest


Assalamualaikum


Ni adalah entry terobek tapi Marsha nak share juga sebab blog Marsha juga antara diari hidup Marsha sekeluarga. Mana tau esok tua-tua baca mengenang kembali kisah-kisah yang berlaku sepanjang 2017. Betul tak?..hihi. Ingat tak post Marsha tentang produk Lynnity? Ok jom Marsha share.

Menang Contest Rexpo-Lynnity | Relif Blogger Reviews Contest


Sebab post Marsha tu Marsha dipilih oleh pihak Lynnity & Rexpo sebagai pemenang kedua. Sebenarnya contest ni adalah contest review produk Lynnity. Bila join, pihak Lynnity akan kurier produk dan syarat nya ialah review produk tersebut. Produk yang Marsha dapat masa tu ialah Botanic Health & Relief Essential Oil. Nak tau review penuh Marsha baca SINI tau. 

Serius hanya join sebab Marsha suka sharing dan buat review produk. Just fill in semua syarat yang diperlukan. Amik gambar menarik dan bila siap Marsha terus send. Terima kasih juga pada pihak Rexpo-Lynnity kerana extend tarik contest sebab boleh Marsha mengarang dengan tenang semasa pantang. Pantang?? Aah masa contest ni Marsha tengah pantang bersalin anak kedua. Jadi memang rezeki baby Baihaqi lah ni....alhamdulillah. Bila dah send tu kira tawakkal dah buat yang terbaik. Kalau tak menang pun dah buat yang terbaik dan Lynnity dah bagi produk. Kira hadiah dah tu kan. Lagi satu sebenarnya Marsha dulu banyak masuk contest tapi tak sangkut menang. Bayangkan lucky draw jamuan akhir tahun sekolah pun tak pernah dapat tau. Tak lucky kot...hihi

Jadi petang 29 Nov 2017 lepas Marsha perasan ada tagging nama dari kawan blogger Lyana Ishak. Pelik sebab yana jarang masuk contest tagging ni. Cepat-cepat Marsha buka dan rupanya yana tagging pada post di page Rexpo annouce pemenang contest Lynnity hari tu. Alhamdulillah syukur menjadi antara pemenang dan lagi happy sebab nama Marsha berada di tempat kedua dapat cash RM500. Alhamdulillah rezeki anak-anak Marsha menang. Tak lupa kepada pemenang yang lain terutamanya kawan blogger Marsha, yana tagging kerana yana pun antara pemenang contest ni. 💗

Pic from Rexpo FB Page



Terima kasih buat encik hubby sebab izin Marsha join contest & buat blog post. Terima kasih buat Rexpo dan Lynnity kerana anjurkan contest ni. So arini duit kemenangan dah masuk dalam acc bank. Time to rewards family!!! 👨👩👧👦

Kalau kawan-kawan nak tau maklumat lanjut tentang produk Lynnity yang lain bole lah terjah:

Website: Lynnity


FB Page: Lynn Exclusive- Lynnity.com


Instagram: lynnityhealth








Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place
Lifestyle, Parenting, Travel, Health & Beauty Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

20 comments:

  1. Tahniah yer... Moga terus sukses...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Tahniah Marsha !! I suka sangat produk lynnity nj

      Delete
  3. Tahniah..ramai jugak kan yang join contest ni..

    ReplyDelete
  4. Tahniah atas kemenangan tu. Bestnyer dapat hadiah begini. Enjoy.

    ReplyDelete
  5. Tahniah marsha. Rezeki musim cuti ni..boleh top up belanja jalan2 cuti sekolah.

    ReplyDelete
  6. tahniahhh kak..rm500 tu banyak tuuuu..best best

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Tahniah marsha. Byk dpt tu. Belanja sikit. Hehe

    ReplyDelete
  8. Wow tahniah menang RM500 tu banyak hehehehe bestnya rezeki anak-anak..

    ReplyDelete
  9. Tahniah Marsha.. seronoknya menang cash kan, banyak pula tu..

    ReplyDelete
  10. Wah tahniah sebab menang..bestnyaa

    ReplyDelete
  11. Tahniah marsha!Rezeki baby baihaqi..pasni blh treat famili memakan..hihi

    ReplyDelete
  12. Tahniah MArsha. Review awak menarik. Memang patut pun menang !

    ReplyDelete
  13. Tahniah...bertuahnya menang besaq. Rezeki marsha sekeluarga.

    ReplyDelete
  14. Awat nama2 pemenangnya macam biasa dengar je hahahhaha

    ReplyDelete
  15. Wow. Tonight to you. Is a good prize too.

    ReplyDelete
  16. Wahhh... Besar juga nilai tu. Tahniah marsha. Tak niah juga buat pemenang yang lain.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)