EllVita G-Storm 360| Bantu Melegakan Gastrik

/
34 Comments

Assalamualaikum.


Sekarang ni banyak orang ada gastrik kan? Gastrik ni bermula dari pedih ulu hati. Asalnya angin dalam perut sebab kemungkinan tidak makan ikut jadual, skip breakfast dan banyak lagi. Banyak faktor yang menjadi punca gastrik ni. Marsha juga salah seorang pesakit gastrik tapi alhamdulillah masih diperingkat awal dan tak serius. Bermulanya penyakit gastrik pada Marsha ni sebab Marsha selalu skip breakfast dan kadang-kadang tak makan ikut rutin. Sakit dia hanya Allah yang tau. Jadi Marsha kena makan mengikut waktu kalau tidak, alamatnya baring kesakitan seharian.


EllVita G-Storm 360


Dalam 2 minggu lepas, Marsha mencuba satu produk keluaran EllVita iaitu G-Storm 360. G-Storm  360 ini adalah produk terbaru keluaran EllVita yang khusus untuk energy booster dan juga untuk individu yang mempunyai masalah perut. Ia di perkenalkan pada Aidilfitri tahun 2017 dan mendapat sambutan yang menggalakkan. Jom Marsha terangkan dengan lebih lanjut tentang | EllVita G-Storm 360| Bantu Melegakan Gastrik.


Apakah EllVita G-Storm 360?

Dengan 22 makanan tambahan lengkap

Dengar namanya macam bukan minuman kesihatan pula kan?..hihi. Untuk pengetahuan korang, EllVita G-Storm ini ialah minuman kesihatan yang dirumus khas oleh Dr Zara dari 22 bahan beralkali premium yang khusus untuk energy booster dan juga baik unuk perut. Sepadan namanya G-Strom 360 ia membantu masalah secara menyeluruh. Bukan sahaja menambah tenaga dan masalah perut sahaja, G-Strom 360 juga membantu membuang toksin dalam badan dan membersihkan usus. Orang kata usus adalah 'rumah' penyakit. Jika usus sihat, badan kita pun sihat.

Keistimewaan G-Storm 360


Didatangkan dengan 2 jenis pembungkusan iaitu:

1. 300 gram (kecil) - 12 x 25g (Percuma 1 sachet PREMIUM BERRY 25g)
2. 600 gram (besar) - 24 x 25g (Percuma 50g PREMIUM BERRY)

Jenis Pembungkusan



G-Strom Nikmat Untuk

  1. Sesuai untuk seisi keluarga
  2. Menambah tenaga
  3. Tinggi khasiat semulajadi
  4. Menyihatkan perut
  5. Membersihkan usus
  6. Membuang toksin
  7. Menyihatkan badan
  8. Memudahkan proses penghadaman
  9. Mencergaskan badan
  10. Membaiki masalah dalam perut.

Kandungan EllVita G-Storm 360


Ada 22 bahan premium yang baik untuk kesihatan perut didalam satu sachet EllVita G-Storm 360 ini. Nak tau apa bahan-bahan premium tu? Meh Marsha share...

Kandungan G-Storm 360

Kandungan G-Storm 360

Kandungan G-Storm 360
Kandungan G-Storm 360


Kandungan G-Storm 360

Kandungan G-Storm 360


Kandungan G-Storm 360

Kandungan G-Storm 360

Kandungan G-Storm 360

Kandungan G-Storm 360

Kandungan G-Storm 360

Kandungan G-Storm 360

Kandungan G-Storm 360

Kandungan G-Storm 360


Kandungan G-Storm 360

Kandungan G-Storm 360

Kandungan G-Storm 360

Kandungan G-Storm 360

Kandungan G-Storm 360

Kandungan G-Storm 360
Hebat-hebat khasiat 22 bahan premium yang telah dipilih sebagai bahan kandungan dalam EllVita G-Storm 360 ni kan? 

Siapa Boleh Minum EllVita G-Storm 360?


Antara masalah dapat dibantu

Individu yang mengalami masalah berikut:

  • Pedih Ulu Hati
  • Gastrik
  • Kerap Sendawa
  • Sesak nafas
  • Badan Lemah
  • Pening & Muntah
  • Masalah Penghadaman
  • Letih dan tidak bertenaga

Cara Penyediaan

Cara penyediaan EllVita G-Storm 360 mudah sahaja semudah 1,2,3...

Marsha suka rasa EllVita G-Storm 360 yang berangin


  1. Sediakan 120ml air suam.
  2. Masukkan 1 sachet EllVita G-Strom 360 kedalam air suam
  3. Kacau hingga larut.
  4. Boleh juga masukkan ais ikut selera masing-masing.
Boleh guna gunakan shaker dan shake-shake minum. Untuk kesan optimum sebaikkan amalkan 2 gelas EllVita G-Strom 360 setiap hari pagi dan malam.

Komen Pengguna EllVita G-Storm 360


Testimoni ellVita G-Storm 360

Testimoni ellVita G-Storm 360

Testimoni ellVita G-Storm 360

Testimoni ellVita G-Storm 360

Testimoni ellVita G-Storm 360

Bagaimana Nak Dapatkan EllVita G-Storm 360?

Untuk dapatkan EllVita G-Storm 360 ini boleh rujuk maklumat dibawah:


👉🏻Hotline: 019-2020 911
👉🏻Website: EllVita
👉🏻FB: EllVita HQ

👉🏻IG: ellvita HQ 

Sesuai sangat denganTagline ellVita: 
🌸ellVita: Tasty, Tested, Trusted
🌸ellVita: House of Nature
🌸ellVita: Hadiah terbaik buat dirimu
🌸ellVita: Revolusi baru produk berkualiti

Marsha
Part Time Blogger
Niche Lifestyle, Parenting, Healthy, Beauty & Travel
Collaboration & Review Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

34 comments:

  1. wajib kena cuba ni..takdelah nanti kena gastrik je

    ReplyDelete
  2. banyak jugak yea masalah yang boleh diatasi dengan pengambilan EllVita G-Storm 360

    ReplyDelete
  3. Mesti rasa dia sedap kan
    Boleh la recommend dkt mama yg ada gastic

    ReplyDelete
  4. ada rupanya produk untuk yang selalu gastrik...nanti Sal share dengan kawan yang lain

    ReplyDelete
  5. Oesakit gastrik memang elok amalkan g-storm ni.bahan bahan yang terkandung dlm g-storm memang terbukti khasiatnya

    ReplyDelete
  6. El baru mnm gstorm ni..byk khasiat dia

    Lg best susu kambing yg ada rs mint..bila mnum rs dingin..sedap..xde bau hamis fan x manis sgt

    ReplyDelete
  7. Yogurt dgn aloe vera memang elok utk org gastrik. Senang bila ada sachet mcm ni kan. Tgl nk bancuh dan minum je.

    ReplyDelete
  8. waahhh.. banyaknya bahan-bahan terkandung dalam suplemen ni.. dah la nampak sedap.. lepas ni tak perlu risau dah kalau gastrik mai.. sebab ada ni boleh legakan

    ReplyDelete
  9. Bagus produk nie, bukan untuk perut ja tapi untuk penjagaan badan sekali kan..

    ReplyDelete
  10. gastrik ni bahaya juga kalau dah kena. sakit luluh hati. pernah lah kena. serik dah so better sediakan ellvita sblm hujan

    ReplyDelete
  11. Penyediaannya pun mudah.So,takdelah asyik kena gastrik kan

    ReplyDelete
  12. Seriknya kalau kena gastrik tu. Lambat makan pun salah terlebih makan pun salah huhu tapi nasib baik la ada G-Storm ni

    ReplyDelete
  13. macam nk try laaa , nk beli untuk mama

    ReplyDelete
  14. Menarik product ni.. Insyallah bole try

    ReplyDelete
  15. Masalah gastrik dan pedih ulu hati yang Lia hadap dah terawat dengan minum susu G-Storm 360 ni. Produk berguna dari Ellvita ni.


    www.liahasty.com

    ReplyDelete
  16. gastrik kalau sampai, omg!!!
    nak berdiri tak boleh.
    nak baring pun tak selesa. aduhai...
    perlu ada suplement gini bantu kita.

    ReplyDelete
  17. banyak betul makanan tambahan yang dimasukkan dalam produk ni. memang bagus semuanya untuk kesihatan. ye lah kadang kaang badan kita penat dan tak cukup supplement, kn amek utk stabilkan badan kita.

    ReplyDelete
  18. bagus juga elvita ni. Kita yang muda-muda ni patut mencuba sesuatu yang boleh cegah penyakit nanti. Thanks for info
    http://cakapsinilah.blogspot.my/

    ReplyDelete
  19. Belum pernah dengar Ada produk until gastrik lagi.saya Ada mild gastrik. So far memang berjaga-jaga. Boleh la consider g storm ni.

    ReplyDelete
  20. Dh ada solution paling cepat utk mereka yg ada gastrik kan.. ingredients pun banyak bagus2..akak dh lama x kena gastrik..last kena sebelum bersalin dania dulu

    ReplyDelete
  21. Bagusnya elvita ni.. bukan saja baik utk gastrik, tgk bahan2 macam baik utk yg nak kurus jugak.. gula pun stevia kan

    ReplyDelete
  22. Tengok produk ni banyak nya bahan yang digabungkan dalam tu mesti minum akan sihat dan bagi tenaga. Nampak ada dalam bentuk sachet tu lagi senang nak ambil satu bungkus sehari rasa macam best juga...

    ReplyDelete
  23. Bagus la produk EllVita G-Storm 360 ini sebab boleh memBantu Melegakan Gastrik.

    zaman sekarang ni macam-macam jenis penyakit ada, so baguslah kalau produk ni mampu mengelakkan penyakit gastrik ni

    ReplyDelete
  24. Sekarang bagus, makanan alternatif untuk orang gastrik pun ada. Bagus deorang fikir idea macam ni.

    ReplyDelete
  25. Kena beli untuk stock family ni sebab mama pun ada gastric

    ReplyDelete
  26. All natural ingredient.. memang produk bagus untuk gastrik... It's indeed a great news for all ppl with gastrik problem. just introduce this produk to them..

    ReplyDelete
  27. The G-Storm 360 contains natural ingredients. Seems it safe to help ease the gastric pain. Will share my friends this products.

    ReplyDelete
  28. Wah..dah ada produk utk gastrik yer?blhlah syorkan kat kwn2 yg selalu kena gastrik

    ReplyDelete
  29. Wow first dengar makanan tambahan utk penghidap gastrik. Adik Yaya ada gastrik boleh suggest kat dia nanti

    ReplyDelete
  30. Sedap...rasa susu yg ada mint...saya suka sangat...sesuainutk orang yg banyak angin mcm saya ni

    ReplyDelete
  31. sedap tak rasa susu dia, marsya?

    ReplyDelete
  32. guess what.. i have bought this for my best friend and now she seems don't complain of pain anymore... or else almost everyday will hear her crying...

    ReplyDelete
  33. Gstorm ni memang terbaik, zumal pun dah try...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)