Tayar Pancit?? Serah Pada Pakar | KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator

by - 3/17/2018 06:19:00 PM

Assalamualaikum


Hai korang, sihat ke? Sori lately agak terbusy sikit sebab tengah pulun nak menanda kertas exam. Almaklumlah baru habis Ujian 1. Tapi blog tak kan dilupai...chewahhh...hihi. Malam ni Marsha nak share satu produk automotif yang menarik minat Marsha dan pasti menarik minat korang jugak. Tapi sebelum tu Marsha nak tanya, korang pernah tak kereta tetiba pancit tengah drive atau travel? Stress kan. Kalau lelaki kudrat kuat dan tak ada masalah nak tukar 'spare tyre' kan? Tapi berpeluh jugak la kan nak tukar time panas membahang. Kalau perempuan macam Marsha pastu sensorang pula lagi stress. Dah la sekarang ni nak percaya orang pun susah sebab ramai yang amik kesempatan. Jadi dengan adanya produk ni ia banyak membantu apabila kita dalam kecemasan tayar pancit. Nak tau lebih lanjut? Jom baca | Tayar Pancit?? Serah Pada Pakar | Kronos FlatNoMore Tyre Sealant & Inflator


Tayar Pancit?? Serah Pada Pakar| KRONOS FLATNOME Tyre Sealant & Inflator


Kalau di entri sebelum-sebelum ni Marsha ada share cara penyelesaian bila bateri kereta rosak, kali ni Marsha nak share jalan penyelesaian yang pantas bila kita dalam situasi tayar pancit. Memang sangat pantas sampai kita tak perlu nak susah payah minta tolong dengan pemandu lain ditepi jalan yang panas terik. Bukan semua nak berenti tolong kan? Jadi Marsha memperkenalkan PAKAR TAYAR PANCIT iaitu KRONOS FLATNOMORE!! Apakah ia?? Haa...ni lah Tuan Empunya Badan....hihi

Kronos Flatnomore


Jom kita berkenalan dengan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator. Salah satu produk yang membantu kita semasa dalam kecemasan tayar pancit tanpa perlu bersusah payah menukar tayar. Ia sangat selamat terutama buat pemandu wanita yang memandu berseorangan dan mengalami masalah tayar pancit ketika dalam perjalanan. Tak perlu mengambil masa yang lama untuk menyelesaikan masalah dan ianya yang pertama datang membantu. Paling best tak perlua guna apa apa tools even 'jack' tayar..👍

Menarik tentang KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator


Kronos Flatnomore

✅ TIDAK perlu tukar tayar
✅ Senang untuk digunakan
✅ Tampalkan lubang tayar dalam 90 saat⏱
✅ Tidak memerlukan sebarang peralatan
✅ Tidak merosakkan tayar dan rim kereta
✅ Formula yang mesra alam dan tidak mudah terbakar🌿
✅ Dibuat daripada 100% polimer organik
✅ Jangka hayat selama 3 tahun dari tarikh pengilangan
✅ Waranti 2 tahun

Cara Penggunaan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator

Cara penggunaan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator ini semudah A, B dan C. Nak tau caranya? Jom kita tengok video dibawah.


Senang kan cara penggunaannya? Jadi semua orang boleh handle sendiri dengan tenang dan bergaya bila hadapi masalah tayar pancit. Betul tak? Tak ada adegan stress dan lain-lain lagi...hihi

Khusyuk menggunakan Kronos Flatnomore


Pembungkusan dan Harga

KRONOS FLATNOMORE juga datang dalam botol 650ml yang merupakan salah satu botol terbesar di pasaran.

Harga:
RM49.99 tidak termasuk postage



Untuk yang berminat nak menjadi Ejen dan Distributor untuk KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator ini boleh hubungi di maklumat dibawah. Ejen dan Distributor sangat DIPERLUKAN. Buat yang berminat nak buat pembelian juga boleh rujuk maklumat yang sama dibawah atau boleh contact Marsha di @marshakronosflatnomore

E-mel 👉inquiry@keystons.com
WhatsApp 👉https://hi.jomwasap.my/kronosflatnomore
Facebook  👉 KronosflatnomoreInstagram 👉 @kronosflatnomore


Marsha
Part Time Blogger
Niche Lifestyle, Parenting, Healthy, Beauty & Travel
Collaboration & Review Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018

You May Also Like

35 sahabat ibu

  1. Hebat produk ni... Memang terbaik la ianya dicipta...

    ReplyDelete
  2. bagusnya.. kalau pakai "ulat" tayar yang biasa tu untuk long term x elok sebab nnti rim rosak.. kalau x merosakkan rim, dah kira cukup bagus..

    ReplyDelete
  3. barang hebat kena la share kan zumal kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Pha Is, barang hebat kena share dan kena grab la satu

      Delete
  4. walaupun tak reti drive, tetap simpan 1 dlm keta..dh penah kena dulu, tgh drive, tayar tercucuk dgn gunting kat highway..tak tau la sapa pi buang gunting tengah jalan..huhu..terpaksa jalan jugak tapi bawak dengan kelajuan slow..smpai ke stesen minyak terdekat..so dh ada kronos flatnomore ni, kira penyelamat kalau kejadian berulang..hope not..tapi kita sediakan payung sebelum hujan..gitu..hehe

    ReplyDelete
  5. Memang setiap kereta perlu ada ..saat kecemasan amat membantu

    ReplyDelete
  6. Senang kan ada produk macam nie, tambah pemandu wanita macam kita nie. Harus ada satu dalam kereta kan..

    ReplyDelete
  7. Bagus sangat ni letak dalam kereta 1.

    ReplyDelete
  8. Semua ada dah sekarang, senang bila urgent nak guna

    ReplyDelete
  9. perlu simpan satu dalam kereta... untuk kegunaan semasa kecemasan

    ReplyDelete
  10. Bagusnya... Dulu masa guna sang kancil.. Pernah pancit... Huhu trpaksa call merata org mintak tolong

    ReplyDelete
  11. Kalau tayar pancit dah ada penyelamat produk Kronon Tyre Sealant. Produk wajib ada dalam kereta.

    www.liahasty.com

    ReplyDelete
  12. sangat-sangatlah kan membantu waktu kecemasan ni.Lagi pun kalau wanita ni,rasanya ianya sesuai kot ada satu kat kereta..Jadi takdelah risau sangat

    ReplyDelete
  13. Senang ada kronos ni. Simpan je dlm bonet tu siap2. Mana tau tetiba tayar nk pancitkan boleh je guna terus.

    ReplyDelete
  14. senang tak da nak gelabah nanti. haha

    ReplyDelete
  15. org pmpn yg drive tp xpndi bab kereta ni mmg elok sgt ada smpn spare 1 btl dlm kete as backup..

    ReplyDelete
  16. Wah, senang juga yang cara nak gunakan Kronos ni.

    Sebab banyak juga nampak blogger share pasal ni.

    Senang nak guna lagipula kecik je bendanya pun. Mudah dibawa. Memang kena beli la. Harga pun murah

    ReplyDelete
  17. This is great for emergency and it's so easy to use as well, must carry one around in each car we have!

    ReplyDelete
  18. Byk baca review promosi produk ni.
    Harga pon ok. Tapi aida tunggu real testimony yg guna bila bebetol tyre flat :-)
    If yes proven, wajib ada ni dlm kereta.
    Mudah kalau2 la terjadik ekk :-)

    ReplyDelete
  19. harga yg sangat berpatutan dan berbaloi sbb kita tak tahu bila akan ditimpa masalah mcm ni

    ReplyDelete
  20. Tu lah banyak kali nak beli produk ini sangat membantu dan berguna kepada kita diwaktu kecemasan tengok video yang ada tu sangat mudah digunakan dan berkesan.

    ReplyDelete
  21. Produk wajib ada ni buat hadapi saat kecemasan. Rugilah tak dpat nak join event dorang hujung bulan ni. At least masa tayar pancit bolehlah bawa ke bengkel. Really good product!

    ReplyDelete
  22. Wow.. ni mcm yg dalan video viral tu kan. Harga pun berpatutan... kena standby juga ni..

    ReplyDelete
  23. This bottle is indeed very useful especially for ladies. When tyre punctured, it is easy and convenient to use.

    ReplyDelete
  24. Orang pompuan mcm kita ni kena ada 1 spare dalam bonet...in case of emeergency kan...bukan apa kadang2 rushing dengan anak2 kt dalam reta..ada ni boleh la jadi penyelamat sat

    ReplyDelete
  25. This is the best products especially for women.is not easy to change tyre but with Kronos, no worry flat tyre. I love this.

    ReplyDelete
  26. tak perlu nak rujuk kepada yg pakar kalau keta pancit. dah ada produk tayar ni senang je kan. Lahipun dia tak nesar. senang nak bawak. Tak beray. Tak makan space kereta.

    ReplyDelete
  27. Tayar pancit memang blank la nk fikir mcm mana nk ganti tayar. Huhu. Dah la tak reti. Tayar spare pun berat nak angkat. Elok ada Kronos ni. Bleh la backup sementara nak cari stesen minyak atau bengkel.

    ReplyDelete
  28. Bagusnya produk ni. Kena standby satu letak dalam kereta.

    ReplyDelete
  29. This really great product and a life saver for lady like us.... No need worry if happened flat tyre at the road side

    ReplyDelete
  30. I want to keep one in my car...definitely getting one soon! It's super handy during times of emergency...highly recommended for lady drivers.

    ReplyDelete
  31. bagus juga kalau boleh sendiri..

    kalau tengah jalan ..kereta breakdown akibat tayar pancit paya juga tu

    ReplyDelete
  32. Memang kena standby 1 dalam bonet lagi-lagi yang selalu travel sendirikan

    ReplyDelete
  33. This is what I need as a lady driver, we have to standby this just in case our tyre bocor and we dont have the energy to change tyre at the road side.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)