Family Time Bermakna Bersama Variasi IMAAN Wipes

by - 8/24/2018 08:00:00 AM

Assalamualaikum.


Family time adalah masa yang paling penting buat yang bekerjaya menghabiskan masa dengan yang tersayang iaitu suami atau isteri dan anak-anak. Jadi pada waktu ini memang dielakkan perkara-perkara yang boleh menghilangkan mood family time. Bagi Marsha, family time sangat penting dan kalau boleh tak nak ada perkara kecil yang boleh buatkan mood bertukar macam mood beauty menjadi hulk....hahahaha. Biasalah...mak-mak kan...hihi. Jadi Marsha perlukan 'sesuatu' yang akan mendatangkan mood yang ceria bersama family. Nak tau apa yang membuatkan 'Family Time' Marsha berharga? Jom baca | Family Time Bermakna Bersama Variasi IMAAN Wipes.


Family Time Bermakna Bersama Variasi IMAAN Wipes

IMAAN Wipes adalah variasi tisu lembap yang paling glamor di pasaran tempatan sekarang. Mana-mana pun akan dengar IMAAN Wipes meniti di bibir-bibir pengguna terutamanya penggemar make up. Pada awal tahun lepas Marsha ada terima IMAAN Facial Wipes dari salah satu event di Ipoh dan excited untuk mencuba. IMAAN Facial Wipes yang Marsha cuba adalah yang berwarna biru iaitu tisu muka lembap sebagai make up remover dan kotoran di muka. Bila menggunakannya hati ini sangat terpaut dan ia menjadi rutin Marsha setiap hari untuk menanggalkan make up untuk solat dan juga lepas balik kerja. 

4 Variasi IMAAN Suci Wipes


Sekarang ni dah bermacam variasi yang telah IMAAN World HQ keluarkan selain dari IMAAN  Facial Wipes (paket biru). IMAAN World HQ telah upgrade lagi satu IMAAN Facial Wipes  iaitu Premium Wet Tissue (paket pink)  yang mengandungi Argan Oil untuk membersih sekaligus merawat kulit muka si pemakai. Ia berfungsi 2 dalam 1. Selain itu juga, ada IMAAN Family Wipes (paket kuning) untuk kegunaan seisi keluarga dan juga IMAAN Feminine Wipes (paket ungu) untuk penjagaan di bahagian intim wanita.

Variasi IMAAN Wipes


Dengan adanya keempat-empat variasi IMAAN Wipes ini akan membuatkan 'Family Time' Marsha sangat bermakna. IMAAN Facial Wipes, IMAAN Facial Wipes Premium & IMAAN Feminine Wipes adalah untuk kegunaan Marsha untuk bersihkan make up dan menjaga bahagian keintiman serta IMAAN Family Wipes untuk kegunaan seisi keluarga terutamanya anak-anak.

IMAAN Suci Facial Wipes ( Biru )

> Di cipta untuk buang makeup sepantas 10 saat
> Bebas alcohol , boleh buang makeup tebal dan water proof
> Wangi bukan sekadar membersih juga menyegar dan melembapkan kulit muka sebab ada vitamin E
> Sesuai kulit berjerawat dan berminyak
> Ringan dan sesuai di bawa apabila travel


IMAAN Suci Facial Wipes ARGAN OIL (Pink)

> Sehelai tisu cukup untuk menanggalkan solekan seluruh wajah, permukaan honeycom- gandakan kuasa menanggal makeup walaupun waterproof makeup
> Mengandungi khasiat Argan Oil, Aloe Vera dan Vitamin E bagi melembap dan melindungi kulit muka
> Dermatologically Tested, Formaldehyde Free, Paraben Free, Alcohol free
> Sangat sesuai untuk kulit kering dan sensitive
> Kaya dengan antioksidan ( melambatkan kesan penuaan)
> Mengurangkan jerawat dan parut.

Kelebihan

  • Suci tanpa alcohol 
  • Fungsi pembersih solekan (deep cleansing)
  • Buang makeup tebal dan waterproof
  • Paket kecil dan mudah di bawa
  • Wangi 
  • Formula Aloe Vera & Vitamin E

Testimonial IMAAN Suci Facial Wipes

Testimonial IMAAN Suci Facial Wipes

Testimonial IMAAN Suci Facial Wipes


IMAAN Suci Family Wipes

IMAAN Suci Family Wipes

IMAAN Suci Family Wipes merupakan tisu lembap hasil formulasi Madu, Aloe Vera & vitamin E yang memberi perlindungan seisi keluarga.

🐝 CIRI PENTING

💟Tiada alkohol
💟Lapkan seluruh tubuh termasuk wajah
💟Selamat untuk bayi
💟Dihasilkan dari pengeluar bertaraf ISO 9001, ISO 22716 & GMP 



Amat berkesan untuk menjaga kebersihan & melindungi anda seisi keluarga. Adalah digalakan menggunakanya ketika;

1. Anak-anak menyusu, makan, tukar lampin, muntah & lain-lain
2. Aktiviti diluar rumah bersama keluarga (travel, riadah, sekolah & sukan)
3. Untuk membersih & menyegar kulit (daripada kotoran, peluh & daki).
4. Untuk hilangkan bau badan (bertindak sebagai deodorant)
5. Untuk penjagaan orang sakit & kurang upaya
6. Menjaga kebersihan ibu yang menyusu badan
7. Untuk membersih peralatan mainan kanak-kanak, perabot & lain-lain

Cara Penggunaan


Lapkan tisu lembab di sekitar kulit di bahagian wajah dan tubuh. 


Testimonial IMAAN Family Wipes


Testimonial IMAAN Suci Family Wipes

Testimonial IMAAN Suci Family Wipes

Pengalaman Marsha

Pengalaman Marsha menggunakan IMAAN Suci Family Wipes ini sangat best. Marsha menggunakan IMAAN Suci Family Wipes ini untuk membersihkan tangan dan bahagian muka Baihaqi selepas makan juga untuk membersihkan daki yang ada di bahagian tengkuk Baihaqi. Kakak Anith pun tak ketinggalan menggunakan IMAAN Suci Family Wipes untuk memberikan kesegaran pada diri nya. Jom tonton video Marsha



IMAAN Suci Feminine Wipes (Ungu)

IMAAN Suci Feminine Wipes


IMAAN FEMININE WIPES, tisu lembap khas untuk penjagaan zon intim wanita 

(+) Tisu lembap ini dicipta dengan 3 fungsi utama

💜Membersih;
💜Menyegar; &
💜Melindungi miss V.

1. (+) Di formulasi dengan ekstrak daun SIREH & pati MAWAR. Semulajadi, tanpa alkohol & tanpa kimia berbahaya.
2. (++) Daun Sireh adalah sumber natural yang mengandungi anti septik, mampu membunuh kuman & antioksidasi berpunca dari bakteria dan kulat. Berkhasiat mengatasi masalah gatal, bau dan mencegah kuman.
3. (++) Pati mawar pula bertindak sebagai penyeimbang PH (3.5 - 4.5) & memberi rasa nyaman, sejuk dan segar pada kulit.
4. (+) Tisu lembap ini ✔ anti fungal ✔ anti bakteria ✔ anti septik ✔ anti oksidan & ✔anti keradangan. 

rasa kering dan segar sepanjang hari. Pendek kata kalau tiada air, tiada sabun, tiada tisu..tidak lagi jadi masalah, packaging sangat hygiene, bau mawar dan extra sireh. 


Cara Penggunaan


Hanya lap di kawasan intim wanita.untuk kegunaan luaran sahaja. Jadi senang je hanya letak dalam handbag dan sedia digunakan semasa travel. Jadi kalau tandas tak ada air atau tak ada pili air, IMAAN Suci Feminine Wipes ini menjadi pilihan Marsha.


Testimonial IMAAN Suci Feminie Wipes


Testimonial IMAAN Suci Feminine Wipes

Testimonial IMAAN Suci Feminine Wipes


Jadi keempat-empat variasi IMAAN Suci Wipes sangat diperlukan oleh Marsha sekeluarga. Kalau tak ada satu, rasa tak lengkap. Selain dari empat variasi IMAAN Suci Wipes, IMAAN World HQ juga telah mengeluarkan produk untuk mengempiskan perut dengan cara yang selamat iaitu Tea Zero Belly Fruitea Daily Detox. Jom kita tengok lebih lanjut.

TEA ZERO BELLY FRUITEA DAILY DETOX


IMAAN FRUITEA DAILY DETOX adalah 100% gabungan daun teh serta buah-buahan terpilih iaitu Mulbery, Passion Fruit, Soursup dan Candle Bush. Ianya menjadi pilihan ramai wanita kerana bau wangi, rasa sedap dan sangat membantu mengekalkan berat badan. Pembungkusan tea di dalam alumunium foil ( 5 uncang sepaket) dan di letakkan dalam botol Free BPA (Bisphenol A)



Teh detox ZERO BELLY yg diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi

1. + Buah Mulberi 
2. + Buah Markisa (passion fruit)
3. + Durian Belanda ( soursup)
4. + Daun Galenggang (candle bush)
5. + Daun the (tea leaf) 

ZERO BELLY 100% natural dan tanpa bahan kimia. Ia telah disahkan selamat oleh Melaka Biotechnology Corporation, makmal yang diiktiraf KKM.

Dgn hanya minum teh detok ZERO BELLY satu (1) atau dua (2) kali sehari pada waktu pagi atau sebelum tidur, Khasiat

Pengambilan teh buah bersama diet pemakanan yang seimbang dan aktiviti yang menyihatkan bakal membantu wanita mencapai impian berikut :-

· Mengempiskan perut yang buncit
· Menyelesaikan masalah obesiti
· Lawas dan badan rasa ringan
· Menyelesaikan masalah sembelit
· Membuang angin dalam badan
· Gula dalam darah dapat di kurangkan

Produk ini telah disahkan selamat oleh Melaka Biotechnology Corporation.

Cara Penggunaan


Rendam uncang dalam cawan / mug berisi air panas.

Info Tambahan

Tujuan pencernaan – sehari 1 uncang
Tujuan kurangkan berat badan – sehari 2 uncang
Tujuan kekalkan berat badan – 3 kali seminggu
Boleh diminum oleh individu berumur 7 tahun ke atas, sesuai juga buat wanita menyusu. Tidak digalakkan untuk wanita mengandung

Testimonial Tea Zero Belly Fruitea Daily Detox




Menarik kan hasil penggunaan 
Tea Zero Belly Fruitea Daily Detox ni? Marsha nak cuba lah lepas bersalin tahun depan. Kali ni Marsha punya encik suami yang consume. Nampak perutnya pun makin mengecil dan badan makin cergas.


PROMOSI IMAAN Suci Wipes Ogos 2018

Wah IMAAN Suci Wipes ada promosi pada bulan Ogos ni. Semua variasi ada promosi. Jom tengok apa promosi yang ditawarkan.

Promosi IMAAN Suci Family Wipes

Promosi IMAAN Suci Facial Wipes Premium (Pink)

Promosi IMAAN Suci Facial Wipes Premium (Pink)

Promosi IMAAN Suci Feminine Wipes

Cepat beli sekarang sebelum tamat promosi pada 31 Ogos ini. Nak dapatkan dimana?? Dapatkan produk-produk IMAAN Suci Wipes dan Tea Zero Belly Fruitea Daily Detox di  



Instagram : easy_trave1

No. tel : 0193922261 (zira)

Emel: zira.shahrudin@gmail.com

Jika korang nak jadi sebahagian dari keluarga IMAAN atau dikenali sebagai angel/agent boleh ke link https://angel.imaanworld.com/daftar/000048  dan bayaran sebanyak RM30 akan di kenakan. 

Jadi jom cepat-cepat order jom!!

#easytravel
#tisutravel
#imaanworld
#imaansuci
#teabuahimaan
#zerobelly



Marsha
Part Time Blogger
Niche Lifestyle, Parenting, Healthy, Beauty & Travel
Collaboration & Review Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018

You May Also Like

3 sahabat ibu

  1. Zero belly pun zaza tgh minum.. Nak sedap bancuh dalam air byk sikit..

    ReplyDelete
  2. Bestkan tisu imaan, yang kuning tu pun boleh buat makeup remover tapi dia kurang hilang makeup sebab bukan khas utk makeup remover

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)