Jeragat Pudar Konsisten Dengan Perfection Whitening Spot Serum dari Dr Glamogenic

by - 1/19/2019 08:00:00 AM

Assalamualaikum

Wajah adalah aset setiap orang tak kiralah perempuan ataupun lelaki. Pada zaman sekarang ni, lebih ramai yang menitikberatkan penjagaan kulit wajah supaya lebih sihat dan bertenaga. Bukan hanya badan sahaja. Marsha pun tak terkecuali. Bila umur makin bertambah ni, kesedaran nak menjaga kulit wajah sangat penting. Marsha dah berumur 30-an. Kolagen pun dah banyak kurang. Jadi untuk tahun baru ini Marsha nak mencuba sesuatu yang baru. Sebenarnya produk yang baru untuk merawat masalah jeragat Marsha yang makin 'tenat' ini. Bila mencari produk yang sesuai, Marsha terpikat dengan satu produk skincare dari Australia iaitu Dr Glamogenic. Tanpa membuang masa Marsha terus order dan buat bayaran. Alhamdulillah penghantaran yang sangat efektif. Dah selamat sampai pun produknya. Nak tahu produk apa tu? Jom baca | Jeragat Pudar Konsisten Dengan Perfection Whitening Spot Serum dari Dr Glamogenic

Jeragat Pudar Konsisten Dengan Perfection Whitening Spot Serum dari Dr Glamogenic


Dr Glamogenic


Dr. Glamogenic, sebuah produk penjagaan kulit buatan Australia yang dicipta oleh panel doktor dengan lebih daripada 30 tahun pengalaman dalam sektor penjagaan kulit dan kecantikan. Walaupun penjagaan kulit Dr. Glamogenic diformulasikan untuk memenuhi gaya hidup Australia, ia umumnya disesuaikan dengan kulit Asia kerana ia diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang berkualiti tinggi dan baik untuk kedua-dua kulit dan persekitaran.

Rangkaian Produk Dr Glamogenic 

Rangkaian Produk Dr Glamogenic. 8 produk ( 6 penjagaan muka & 2 penjagaan badan)


Terdiri daripada 8 produk  (6 untuk muka, 2 untuk badan): 

Penjagaan Wajah: 



1. Hyaluronic Booster Serum - Melembab dan memperbaiki kulit yang letih dan sensitif.
2. Antioxidant Vitamin C+ Serum -Mengandungi antioxidant vitamin c dan serum,dapat mencerahkan kulit kusam.
3. Perfection Whitening Spot Serum - Merawat bintik hitam, Noda wajah dan lingkaran hitam bawah mata.
4. Brassica Peeling Gel - Gel pengelupasan yang ringan dan lembab dengan extract brokoli yang kaya dengan vitamin,mineral alam semulajadi.
5. Dynamic Brightening Mask - Masker pemutih yang berkrim dan bernutrisi.
6.Vitalize Soothing Mask - Masker yang menyihatkan dan menyejukkan kulit,mengandungi extract lidah buaya.

Penjagaan badan: 

7. Enliven Brightening Cream - Krim pekat untuk memutihkan bahagian ketiak,siku dan lutut
8. Youth Restoring Modelling Shaping Cream - Menegangkan kulit dan menjadikan selulit lebih halus

**Dalam kesemua 8 jenis produk Dr Glamogenic ini, Marsha berminat dengan Perfection Whitening Spot Serum kerana maslah pigmentasi atau dikenali sebagai jeragat semakin teruk. Jadi sebelum merawat yang lain, Marsha kena merawat jeragat yang degil ini dulu. 

Perfection Whitening Spot Serum


Perfection Whitening Spot Serum

Kebaikan

  1. Mencerahkan kulit
  2. Menghidratkan kulit
  3. Memudarkan pigmentasi atau bintik hitam
  4. Menghapuskan lingkaran gelap di sekeliling mata
  5. Penyerapan yang pantas.
Teksturnya yang ringan. Sangat selesa

Cara Penggunaan

  1. Cuci muka dengan bersih.
  2. Sapukan penyegar pada muka.
  3. Sapukan serum pada keseluruhan muka.
  4. Sapukan pelembap.
  5. Siap!!
Selain dari memudarkankan pigmentasi, Perfection Whitening Spot Serum juga mencegah jerawat yang menyebabkan pigmentasi berlaku.

Puas hati dengan Perfection Whitening Spot Serum

Keberkesanan

  • Sangat mengejutkan kerana hanya baru beberapa hari guna Perfection Whitening Spot Serum ini jeragat atau pigmentasi sudah nampak pudar dari sebelumnya.
  • Kulit juga lebih lembut dan jerawat juga jarang kelihatan di muka Marsha.
  • Kulit juga rasa lebih sihat kerana ia dihasilkan oleh bahan-bahan yang natural.
Recommended!!

Harga


Hanya RM88.80 korang akan dapat hasil yang terbaik.



Kat mana nak dapatkan produk Dr Glamogenic?

1. Order online melalui: facebook.com/glamogenic

2. Pembelian dengan Authorised Dealer:
Glamogenic Kiosk (Vintage Collection International Sdn Bhd)
(same level as Village Grocer, opposite Tealive)
PC-001, Ground Floor,
Sunway Giza Mall, PJ.
Business Hours: 10am – 10pm
Customer service line: 012-691 6128


*20 pelanggan bertuah akan mendapat harga promosi dan special gift!!!

3. Hubungi Pengedar Utama:
Qurlivka Southeast Asia (Malaysia) Sdn Bhd
Level 16, The Pavilion Tower,
Jalan Raja Chulan,
52200 Kuala Lumpur.
Contact: +603-6151 9198



Marsha 
Part Time Blogger 
Niche Lifestyle, Parenting, Healthy, Beauty & Travel 
Collaboration & Review Blogger 
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018

You May Also Like

5 sahabat ibu

  1. Wow macam menarik je produk ni.Kulit rabia pula kering kak

    ReplyDelete
  2. betul2..usia cam kita ni, jeragat la paling tak mo ada kat muka..jadi kalau ada produk2 yg boleh pudarkan jeragat cam ni, mmg terbaik...selalunya susah nak cari produk untuk masalah jeragat ni..

    ReplyDelete
  3. Wah, produk2 yang sangat hebat 👍

    ReplyDelete
  4. makin comei la akak kite niiiiii

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)