Tutorial Make Up Simple Marsha dengan ALTHEA Make Up Box

by - 2/27/2019 08:00:00 AM

Assalamualaikum


Kecantikan dengan seorang wanita memang tak boleh dipisahkan. Tak kisahlah simple atau tidak, make up sangat penting bagi wanita untuk nampak lebih berseri. Wajah yang kusam dan tidak ceria serba sedikit akan mengganggu emosi dan keyakinan seseorang apabila bertemu dengan yang lain. Jadi bila make up, wajah akan nampak lebih ceria dan bertenaga. Secara automatik akan menaikkan keyakinan seseorang. Marsha juga menggunakan make up semasa bekerja & juga keluar rumah. Paling simple Marsha hanya mengenakan lipstik dan bedak untuk menutup cela. Baru-baru ini Marsha menerima Make Up Box dari Althea dan Marsha menyahut cabaran untuk make up menggunakan produk-produk yang ada dalam Althea Make Up Box. Nak tahu apa yang ada dalam Althea Make Up Box ni jom baca | Tutorial Make Up Simple Marsha dengan ALTHEA Make Up Box.

Tutorial Make Up Simple Marsha dengan ALTHEA Make Up Box

Happy betul bila menerima Lunar Althea Make Up Box sebab dalam satu box ini mengandungi beberapa produk baru Althea. Marsha pula terpilih menjadi antara yang terawal mencuba produk-produk berkualiti dari Althea ini. Ada 5 produk kesemuanya.

📍Eye Pallet Sunrise & Moonrise BCL X Althea @ 💰 RM14



📍Flawless Creamy Concealer (6g) @ 💰RM15
[ 01 Vanilla, 02 Ginger, 03 Honey & 04 Mocha ]



📍Watercolour Cream Tint (4.5ml) @ 💰 RM20
[ 01 Plum Cream, 02 Strawberry Cream, 03 Peach Cream & 04 Marron Cream ]



📍Spotlight Eye Glitter (4.5ml) @ 💰RM24
[ 01 Gold Light & 02 Pink Light ]



📍Skin Relief Spot Film Gel (15ml) @ 💰RM19




Bestkan produk-produk yang ada dalam Lunar Box Althea kali ini? Paling best?? Marsha rasa semua produk dalam Lunar Box Althea ni best. Dengan harga yang berpatutan korang dapat kualiti produk yang tip-top. Jadi memang korang patut mencuba produk-produk yang Marsha cuba ni. Jom la layan video tutorial make up simple Marsha.

Tutorial Make Up Simple Marsha




Itulah serba sedikit tutorial simple Marsha menggunakan produk-produk dalam Lunar Box Althea. Simple je kan? Meh tengok hasilnya...

Baru siap mekap
Kemasan diri dengan tukar tudung


Guna tudung lain pula
Inilah hasil make-up simple dari Marsha yang amatur ini menggunakan produk-produk hebat Althea. Marsha memang sangat in love dengan semua produk ini kerana ianya ringan dan tidak membuat Marsha rasa rimas walaupun dalam make-up.



Maklumat Lanjut

Kalau korang juga nak memiliki produk-produk hebat keluaran Althea Korea ini, korang boleh rujuk maklumat dibawah untuk pembelian. Juga boleh install aplikasi Althea Korea di telefon pintar & terus order guna aplikasi tersebut. Lagi mudah...

Website:


Facebook:


Instagram: 




#AltheaKorea #AltheaAngels #AltheaMakeUp

Marsha
Part Time Blogger
Niche Lifestyle, Parenting, Healthy, Beauty & Travel
Collaboration & Review Blogger

You May Also Like

4 sahabat ibu

  1. once dah tukar tudung, terus nampak berbeza ... lagi cantik ..
    kaler tudung biru tu mmg sesuai dgn kaler mekap yg marsha guna..
    cantiknya ...

    ReplyDelete
  2. nampak lain dari lain lepas dah makeup.. pandai jugak dia makeup.. hehehehe.. cun.. best kan eye pallete dia

    ReplyDelete
  3. manisnya marsha. suka ana tengok.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)