Kini MBH Medispa Cawangan Manjung Telah Dibuka

by - 7/17/2019 12:16:00 PM

Assalamualaikum


Kini MBH Medispa Cawangan Manjung Telah Dibuka | Hai orang Manjung!! MBH Medispa yang glamer tu dah dibuka tau! Moh ler kita beramai-ramai buat treatment kat sana. MBH Medispa ni adalah salah satu pilihan Marsha kalau nak buat treatment. Kalau nak kulit sihat, tak memadai dengan skin care dan vitamin je tau. Sesekali kena juga manjakan diri dengan treatment yang sesuai untuk kulit. Macam Marsha ni kulit mudah kusam & ada jeragat sikit. Hmmm....macam ni lah orang yang aktif berjemur di tengah panas kan. Jadi Marsha akan buat treatment untuk jeragat dan kulit kusam. Pilihan Marsha ialah MBH Medispa. Jadi disebabkan Marsha di Ipoh so Marsha buat treatment dengan cawangan Ipoh. Kalau kat Manjung atau Sitiawan, korang bolehla ke MBH Medispa cawangan Manjung. Dah buka kome oii!!





Grand Opening MBH Medispa Cawangan Manjung

MBH Medispa mula melebarkan sayap ke utara pula dan kali ni ke Manjung. Pada 29 Jun 2019 iaitu pada hari Sabtu. Kira-kira dalam 3 minggu lepas MBH Medispa telah mengadakan majlis Grand Opening di cawangan Manjung. MBH Medispa memilih tarikh tersebut kerana dalam masa yang sama berpeluang merayakan syawal bersama pelanggan-pelanggan yang menyokong MBH Medispa. Kira 2 in 1 boleh mendapatkan rawatan dan juga beraya bersama-sama.





Grand Opening ni memang sangat dinantikan oleh pelanggan-pelanggan MBH Medispa dan tak terkecuali Marsha juga sebab time ni lah nak 'grab' promosi giler-giler murah. Promosi sehingga 90% memang berbaloi. Promosi ini termasuk semua rawatan yang ditawarkan di MBH Medispa tau! Marsha pernah ke grand opening di Sungai Petani tahun 2017. Memang promosi sangat murah. Beratur panjang pelanggan nak grab promosi yang tak masuk akal ni. Hanya di grand opening sahaja.

Dirasmikan oleh VVIP terkenal iaitu anak bujang kepada lagenda penyanyi terkenal Jamal Abdillah, Osama Yamani. Menurut beliau, MBH Medispa menjadi pilihan beliau sebagai pusat penjagaan wajah beliau. Haa...sape kata hanya untuk wanita sahaja? Lelaki pun dialu-alukan tau. Memang tengok kulit Osama Yamani memang cantik sangat kulit dia. Rupanya rahsia beliau adalah MBH Medispa.


Sehingga kini, termasuk MBH Medispa mempunyai 20 cawangan seluruh Malaysia termasuk MBH Medispa cawangan Manjung. Ya! MBH Medispa Manjung adalah cawangan yang ke 20 dan cawangan ke 5 di bahagian utara. Sejajar dengan slogan 'Beauty in Loving Hands' ini membawa MBH Medispa jauh kedepan. Kini MBH Medispa telah meniti di bibir-bibir . Jika korang mengalami masalah kulit berminyak, kulit kering, parut jerawat dan berlubang, kulit nipis dan sensitif, masalah jerawat dan masalah jeragat.

Buat pelanggan MBH Medispa yang jauh dari Manjung korang jangan sedih tau. Ada yang menarik untuk pelanggan yang jauh. MBH Medispa juga sedang melaksanakan promosi Raya Kan Sebulan diseluruh cawangan lain seluruh Malaysia. Jadi jangan lupa ke MBH Medispa berdekatan korang untuk grab promosi yang berbaloi ni.




Rawatan Menarik di MBH Medispa Manjung

Banyak rawatan yang menarik yang ditawarkan di MBH Medispa Manjung ni. Antaranya ialah:


Rawatan wajah

👉MBH Signature Facial
👉MBH Cinderella Facial
👉MBH Glossy Facial
👉Clinical Acne Treatment
👉Luminous Skin Treatment
👉Oleous Skin Treatment
👉Oxydermal Hydrating Treatment
👉Mudnetic Detox Treatment
👉MBH Carbon Snow
👉Instant Crystal Glow
👉Royal Gold Reverse Age Treatment
👉MBH SGF Scar Solution
👉MBH Pigmentation Laser


Rawatan Estetik

👉MBH Electrocauter
👉E-light PL Treatment Hair Removal
👉Microdermabrasion
👉Mesotheraphy Non Needle
👉LED Photo Treatment
👉Payulif Breast Enhancing Treatment
👉RF V Shape Treatment
👉RF Double Chin Treatment
👉RF Facelift Treatment
👉RF Dark Circle Treatment
👉RF Eye Bag Treatment


Rangkaian Produk Dermaklair

Rangkaian produk Dermaklair ini telah digunakan di spa kecantikan MBH Medispa sejak 2016. Dahulunya dikenali sebagai MBH DERMACARE dan kini telah dibuat penjenamaan semula untuk mecapai visi mereka iaitu 

'Menjadi Sebuah Pusat Kecantikan Yang Dicari dan Dipercayai Oleh Pelanggan' 


Dermaklair ini adalah produk penjagaan kulit semulajadi yang berasaskan bahan semulajadi untuk memperbaiki masalah kulit bukan hanya untuk wanita malah lelaki juga yang mengalami pelbagai masalah kulit seperti kulit kusam, jerawat, parut, pigmentasi (jeragat), penuaan, tona kulit tak sekata dan banyak lagi. Jadi bukan hanya untuk wanita je. Yang lelaki pun boleh guna tak perlu nak segan-segan...hihi.

Dermaklair merangkumi produk penjagaan secara keseluruhan seperti wajah, badan dan juga rambut.

Produk Penjagaan Wajah

👉DERMAKLAIR NORMAL SET
👉DERMAKLAIR ACNE SET
👉DERMAKLAIR PIGMENTATION SET
👉DERMAKLAIR REGENERATION SET
👉DERMAKLAIR SENSITIVE SKIN SET


Produk Penjagaan Badan

👉DOUBLE BRIGHTENING EFFECT ESSENCE
👉SKIN RENEWAL ESSENCE
👉HYALURONIC ACID ESSENCE
👉ACNE SOLUTION ESSENCE
👉SKIN EXFOLIATOR (SRUB)
👉KIN HYDRATOR
👉HYLURONIC ACID AQUA GEL
👉INTENSE HYDRATING EYE GEL


Produk Penjagaan Rambut

👉MBH HAIR ESSENCE & STIMULATING SHAMPOO
👉HAIR ESSENCE STIMULATING CONDITIONER
👉MBH HAIR REPAIR & SILKENING SERUM
👉MBH REVITALIZING HAIR & SCALP TONIC
👉LET IT MELT



Maklumat lanjut mengenai rangkaian produk Dermaklair ni korang boleh terus ke website 👉 DERMAKLAIR.

Jadi jangan lepaskan peluang dapatkan rawatan dan dalam masa yang sama manjakan diri di MBH Medispa Manjung ni. Orang Manjung memang rugi kalau lepaskan peluang keemasan ni. Untuk maklumat lanjut korang boleh rujuk maklumat dibawah:

Facebook : medispa manjung

Instagram : @mbhmedispa_manjung

Laman web : MBH Medispa

Alamat : 

No 46, Jalan PPMP 3/1,
Pusat Perniagaan Manjung Point 3,
32040 Manjung, Perak

(Landmark: Sederet Nasi Kukus Pok Ya)

Tel: 018-252 8438

Waktu Operasi:

Selasa hingga Ahad
11 pagi - 8 malam
(Isnin cuti)

Marsha
Part Time Blogger
Niche Lifestyle, Parenting, Healthy, Beauty & Travel
Collaboration & Review Blogger

You May Also Like

27 sahabat ibu

  1. hurm bestnye la dpt p spa cmni tetiap bulan.. Nampak tempatnye pun dh best.. Belum wat rawatan agik tu..

    ReplyDelete
  2. MBH medispa is sprouting everywhere.. Would love to visit

    ReplyDelete
  3. Bestnya kalau dapat pi spa macam nie kan.. sesekali manjakan diri..

    ReplyDelete
  4. Kat melaka mcm ada ni. Ada pernah terbaca akannya.
    Spa and perempuan takkan dipisahkan. Spa yg selesa, layanan bagus dgn harga berpatutan. Aida once a moNth memang akan ke spa. Urut badan. Facial muka...

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya kalau dapat manjakan kulit. Bukan selalu. Betul tu sekali sekala kena juga buat rawatan.

    ReplyDelete
  6. wah untung orang2 manjung kan, ada nya medi spa yang diyakini ramai ni :)

    ReplyDelete
  7. Nice orang manjung pun boleh la berspa di MBH lepas ni.. hehe..

    ReplyDelete
  8. Wahh mbh spa skrg dh maju maju..dh byk cwgn dibuka ye..

    ReplyDelete
  9. wah sekarang mbh dah ada kat manjung. seronok la orang sana dapat manjakan diri kat rangkaian mbh yang terkenal dengan hasil cukup positive dari customer. tahniah mbh group

    ReplyDelete
  10. Terutama kaum wanita akan menyukai SPA ini kan hehe

    ReplyDelete
  11. Syoknya kalau dapat buat facial treatment dekat spa ni. Mesti lepas tu kulit makin cantik kan.

    ReplyDelete
  12. teringin gak msk spa setiap bulan tapi mesti tak sempat...

    ReplyDelete
  13. Kalau MBH Medispa ni dah mempunyai 20 cawangan seluruh Malaysia, mesti service dia sgt bagus dan ramai yang suka dgn Pakej pakej yg dia tawarkan.

    ReplyDelete
  14. Eh, kampung kite kat Daerah Manjung ni. Selalu kalau balik kampung mesti jenjalan kat manung or lumut. Wah, bagus la MBH Medispa dah bukak cawangan kat sana. Sana pun dah semakin maju sekarang ni. boleh la singgah kalau balik kpg nanti.. ehh

    ReplyDelete
  15. best yer dapat pergi spa macam ni. Glamour kan spa ni, sampai ada 20 branch dah. nak kena pergi salah satu branch ni dan manjakan diri lepas penat berkerja

    ReplyDelete
  16. Tahniah MBH Medispa sebab dah buka cawangan terbaru makin ramai lah orang perempuan cantik kat Malaysia lepas ini sebab tu Malaysia ada di tangga ke 25 wanita paling menawan dunia hehehehehe...

    ReplyDelete
  17. MBH Medispa ni bagus lah.. banyak branch seluruh Malaysia dia ada. Rawatan pun pelbagai jadi boleh permintaan pelanggan untuk cantik

    ReplyDelete
  18. Wah, bestnya... Nak dekat tarikh tunang ni boleh la pi spa

    ReplyDelete
  19. Lama tak pergi facial. Last buat masa nak kawen 2017 dulu. Hahaha. Ni tengok sis story pasal mbh medispa ni, teringin pula nak pergi facial treatment. Boleh laaa request kat husb 🙈🙈

    ReplyDelete
  20. Wahh, Manjung pun dah ada MBH yee. Nampak mkain berkembang MBH Medispa ni. Seronok juga kalau waktu hujung minggu manjakan kulit wajah di spa ni kan kak. Dah lama rasanya tak manjakan diri.

    ReplyDelete
  21. Tahniah atas pembukaan outlet terbaru. Bagus juga bila ada servis kawasan belah utara. Kalau balik kg boleh singgah and dapatkan servis

    ReplyDelete
  22. Wah.. Best la orang ipoh. Dah ada spa yang famous kat sana. Dah tak pening kepala lagi nak pilih spa mana dah.

    ReplyDelete
  23. Dah makin banyak dah cawangan MBH ni. Dah lama jugak tak pergi diaorang punya kedai. Nanti ada masa nak buat appointmennt untuk treatment jugaklah.

    ReplyDelete
  24. Laman dah tak manjakan diri kat spa, dulu2 rajin gak..sejak anak nak exam ni..masa tu banyak nak htr dia sana sini. Tak apa lah..next dia sis akan lenjan ke spa habis habisan hehehe. MBH ni rasanya kat ampang ada gak satu..dekat leh le ke sana je

    ReplyDelete
  25. wahhh untunglah orang manjung , kawan pernah buat dacial ngan MBH medispa nih , dia kata lain dari yang lain ...saya pun belum pernah cuba , ada masa kang baru nak pergi buat dacial ker atau apa2 rawatan yang ditawarkan

    ReplyDelete
  26. best :) nak cuba juga. belum pernah ke spa melainkan panggil mobile spa je datang. not exactly satisfy but rasanya kene pergi ke tempat yang betul2 take care of our skin!

    ReplyDelete
  27. Bestnya bila dah ada spa kat tempat sendiri kan. Tak perlu pening kepala nak cari dekat mana.. Dah la spa ni dah mula dikenali ramai.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)