Moh Cetak Baju, Design Baju T Shirt Terkini Baju Gildan Murah di Custom.My

by - 8/24/2019 04:06:00 PM

Assalamualaikum


Moh Cetak Baju, Design Baju T Shirt Terkini Baju Gildan Murah di Custom.My | Kome minat baju gildan? Baju Gildan antara jenis design baju t shirt terkini yang mendapat permintaan yang tinggi dari peminat baju. Baju gildan ni dah jadi t shirt trend terkini buat masa kini.  Ini disebabkan baju gildan adalah high end custom t shirts antara yang lain. Kalau korang nak tahu baju gildan ni adalah brand gildan dari india dan mempunyai kain yang premium.

Korang tau tak korang boleh cetak baju sendiri dan memiliki baju gildan murah? Haaa...boleh tau hanya di Custom.My . Macamana caranya nak design baju sendiri? Sebelum Marsha share macamana nak buat meh Marsha share sedikit tentang baju gildan ni👇

Baju Gildan ni ada 5 variasidi Custom.My ni, antaranya :
  • Gildan Softstyle
  • Gildan Premium Cotton
  • Gildan Ultra Cotton
  • Gildan V-neck
  • Gildan Premium Lengan Panjang
Kalau korang nak tahu, baju Gildan yang berkualiti tinggi yang diimport daripada cotton dengan gramation 150 220 g/m2 di Custom.my.

Baju Gildan boleh didapati dalam 5 variasi. Walaupun berbeza tetapi ciri-ciri unik Gildan seperti bahan yang lembut dan tahan lama, jahitan yang kemas antara lengan dan badan dan juga leher; jahitan dua lapis yang kemas di lengan dan bahagian bawah dan bahagian dalam yang kemas dengan jahitan yang kekal untuk semua variasi.

Gildan soft styles mempunyai bahan yang lembut dan tebal yang sesuai dipakai di negara tropika supaya menjadi pilihan kesukaan untuk pakaian harian. Baju Gildan Premium Cotton, kualiti yang terbaik boleh didapati dalam versi wanita. Baju Gildan Ultra Cotton, adalah pilihan yang selamat untuk kegunaan harian dengan bahan yang tebal berbanding Gildan yang lain. Gildan V-neck mempunyai gaya terkini. Baju Gildan Premium lengan panjang melengkapkan koleksi Gildan untuk permintaan lengan panjang.

Jadi korang boleh pilih jenis baju gildan murah yang korang minat di Custom.my ni...yang lelaki ada, untuk perempuan pun ada dengan pilihan lengan pendek atau panjang.

Cara Order 


Nak ngodernya senang ya amatttt!! Haa....nak bagitau senang kome orang Ipoh khususnya untuk design baju family day sambil skali harung cetak nama pada baju ataupun logo baju kelas. Eh korang yang bukan menetap di Ipoh pun boleh sangat nak dapatkan good quality shirt printing melalui Custom.My ni sebab ianya antara t shirt murah online malaysia. 

Senang je sebenarnya, korang hanya perlu buat 4 step Pilih Produk 👉 Upload Design Baju 👉 Payment / Confirmation 👉 Tunggu Item Delivery oleh custom my printing sdn bhd. Senang je kan?



Ikut gambar kat bawah tu korang boleh pilih 5 variasi gildan t shirt printing and design yang ada di laman web Custom.My.


NO Minimum Order

Paling best korang order t shirt berkolar murah melalui website Custom.My ni adalah print t shirts no minimum order. Menarik kan? Biasanya kalau nak order mesti kena beli banyak. Di website Custom.My ni korang nak order banyak mana atau nak print baju murah sehelai pun boleh.
Bila tahu no minimum order jadi boleh la Marsha nak print t shirt sehelai kan...yeay!!!


Harga Cetak Baju Gildan

Sebelum korang order baju gildan murah ni, korang boleh tengok harga cetak baju yang ditawarkan. Setiap 5 variasi baju gildan mempunyai harga yang dah ditetapkan. Boleh tengok di bahagian bawah tau!

 

Produk Lain di Custom.My

Sebenarnya, bukan hanya t shirt kosong murah ataupun t shirt murah borong yang ada di Custom.My ni. Ada pelbagai produk tau! Selain t shirt printing murah, ada jaket, hoodie, sportswear, mens fashion, women fashions, kid & baby accessories, accessories, beg, poush, home decoration, topi, sticker / marketing material dan juga print kain. Haaa...macam-macam kan selain custom t shirts cheap





Korang nampak kan kat 👆 ada new produk selain design baju dan lain-lain. Apa agak-agak? Haa..meh kita tengok.



Haa...baju kurung pun hadoooo....mask dan banyak lagi. Jadi korang kena explore website graphic t shirts malaysia ni dan order mana satu pilihan korang. Nak order baju gildan pun boleh. Moh cetak baju!!

Maklumat Lanjut


Website:

Dibuka: Isnin hingga Jumaat
(9.00 pagi sehingga 6.00 petang)


Alamat:
Custom My Printing Sdn Bhd (1210459P)
No 46A, Hala Taman Meru II
Meru 2B 30020 Ipoh, Perak,
Malaysia
Lat Long :4.661083, 101.067278

Whatsapp dan Line: 013-484 5800
Email: info@custom.my



Marsha
Part Time Blogger
Niche Lifestyle, Parenting, Healthy, Beauty & Travel
Collaboration & Review Blogger

You May Also Like

18 sahabat ibu

  1. wahhh makin senang nak buat baju rekaan sndiri lepas ni.

    ReplyDelete
  2. Senangnya.. .Online ja bole order dan design. .

    ReplyDelete
  3. Bestnya boleh reka baju yang kita nak lepas tu boleh pakai sama dengan family kita ataupun nak pakai seragam masa family day ke, wedding ke. Kena kreatif la nak hasilkan baju rekaan kita supaya nampak menarik.

    ReplyDelete
  4. Dah terjah juga laman web ni, memang banyak betul pilihan ... Kalau saya, memang tertarik dengan kimono dan baby products dia tu ... Seronok customized sendiri design yg kita nak lepas tu upload jak kat website ...

    ReplyDelete
  5. Baju brand Gildan ni best pakai, lembut and selesa je kain dia, boleh buat custom pulak, bebraloi tempah sini

    ReplyDelete
  6. lom terjah lagi ni.
    byk dah baca review nyer.
    berkenan plak nak cetak baju sedondon dgn anak2 dara aida.
    diorang pun dah sama tinggi, sure best sedondon :)

    ReplyDelete
  7. owh takde minimum order ya? bagus sangat sebab boleh dapat harga yang sama macam kita tempah beberapa helai baju kan. senang dah sekarang kalau nak buat tshirt sedondon, yang penting servis tip top dan sure customer akan repeat order

    ReplyDelete
  8. Wahhh sekarang makin advance ya. Boleh print baju secara online. Order je semua melalui atas talian. Nanti mudahlah kalau nk buat gathering or party yg memerlukan utk seragam nie. Boleh tempah di sini

    ReplyDelete
  9. Nie boleh la share dengan staff Rawlins sebab dia selalu buat tempahan baju untuk aktiviti-aktiviti pejabat. Thanks sebab share info ini - harga dia pun menarik gak

    ReplyDelete
  10. Bestnya boleh design sendiri tshirt yg kita nak. Tak payah beli di kedai biasa dah. Nampak banyak juga pilihan yg diberikan di laman web. Nak trylah nnti.

    ReplyDelete
  11. Best best boleh design dan cetak baju sendiri. Nanti naknterjah lah web ni. Nampak best pulak boleh design sendiri baju yang kita nak kan

    ReplyDelete
  12. bestnya takde minimum order! Boleh la buat baju satu family kalau pergi jalan2 ataupun event. Senang pulak tu cara nak order siap boleh design sendiri

    ReplyDelete
  13. Wah so cool, now we an have our own unique design pants or top. And this will also be great as gifts.Thanks for sharing

    ReplyDelete
  14. nice.... awa dh klik kat lamanweb ni.. not bad. mcm2 ada!! puashati.. rambang mata jadinya.. hahahhaa... elok sgt kan ada servis mcm ni, mudah keja time nak beli hadiah

    ReplyDelete
  15. macam-macam produk ada ni..senang nak cetak sekarang..takyah pergi kedai..buat sendiri je..bagusla..nanti nak usha

    ReplyDelete
  16. Have not heard about this website yet, but thanks for the recommendation... cos my party will be happening in next two months, this is just perfect for the door gift idea

    ReplyDelete
  17. oh first time hearing Custom.My it is nice for ppl to customised things there. How is the quality like ya? hope to make a few too

    ReplyDelete
  18. Cetak baju ni memang perlu. Waktu reunion family memang kena ada. Hehehe. Sekarang ni kalau dah dapat tempat print baju terbaik. Berkali-kali akan order. Hahaha. Untuk orang Perak boleh le kome print dengan custom ni. Baguiihh berurusan dekat-dekat.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)