JOM MENANG RM3,000 DUIT RAYA BERSAMA SOFEAROSE!

by - 4/15/2020 08:52:00 PM


Assalamualaikum



Arini dah bermula Restriction Movement Order atau Perintah Kawalan Pergerakan Fasa Ke-3. Bermakna, dah 29 hari diantara kita yang menjadi frontliner, work from home dan juga kehidupan yang diluar kebiasaan iaitu banyak #dudukrumah. Betul tak? Marsha perhatikan ada yang suka buat tik tok challenge, buat video masak dan banyak lagi untuk menghilangkan kebosanan dirumah.

Jom hilangkan rasa bosan sepanjang tempoh #dudukrumah dengan peluang memenangi RM500 untuk 6 bulan dari SofeaRose ni! Fuh, macam keluarkan duit KWSP dah, dapat RM500 untuk 6 bulan berturut-turut, RM3,000 kalau dijumlahkan! Dari dok kebosanan kan. Masa ni lah nak dapatkan DUIT RAYA! 




JOM MENANG RM3,000 DUIT RAYA BERSAMA SOFEAROSE!


Jenama hijab dan pakaian muslimah trendy, SofeaRose sememangnya sudah tidak asing dalam kalangan si pecinta fesyen. Marsha tau antara readers Marsha ni memang peminat setia shawl SofeaRose ni kan? SofeaRose, tidak pernah culas mengambil berat tentang perkembangan kaum wanita khususnya, SofeaRose sentiasa mahu memberikan yang terbaik buat semua peminat-peminatnya dan sebab itu, hari ini mereka ingin berkongsikan RM3,000 ini bersama korang. Macam-macam boleh kita beli dengan RM3,000 kan? Nak raya ni lagi lah memerlukan duit yang agak lebih sikit dari biasa. Betul tak?




Dengar je cerita pasal menang wang tunai ni dah membuatkan bibir korang mengukir senyuman kan? Hehe. Menerusi program #duitrayaSofeaRose, SofeaRose ingin mencari seorang pemenang untuk menerima duit raya sebanyak RM500 selama 6 bulan, ya RM3,000! Menarik! Macamana caranya tu?


Caranya mudah, korang hanya perlu membuat pembelian minima sebanyak RM109 melalui :

1) Website www.sofearose.com ;

2) Facebook @sofearose ; 

3) Instagram @sofearose_hq ;

4) Agent / Dropship SofeaRose yang berdaftar


Yang bestnya, anda akan mendapat dua penyertaan kalau anda menjadi pembeli terawal. Dua penyertaan bermaksud dua kali ganda peluang untuk menang RM3,000! Wow! Maksudnya lagi dekat lah korang nak jadi pemenang. Best kan?



Untuk menunjukkan ketelusan kepada pemenang, pemenang akan dipilih secara LIVE di Facebook & Instagram mereka. RM500 akan dikreditkan terus ke dalam akaun bank anda setiap 5hb selama enam bulan berturut-turut. 

Bagi yang baru mendengar jenama SofeaRose ini, mereka mula mencipta nama pada 2014 dan aktif dengan gaya Art To Wear yang digayakan di pentas antarabangsa seperti London pada 2016 dan Madrid pada 2017. Setelah itu, empayar SofeaRose terus melebar dengan terpatrinya SofeaRose x Erra Fazira melalui pelancaran The Primadona series. Tahun ini, sekali lagi SofeaRose mencipta nama di dalam pentas seni menerusi SofeaRose x Diana Danielle Grandeur Raya 2020 dengan menampilkan 40 pilihan koleksi raya bergaya mewah namun pada harga mampu milik kerana, bagi Sofearose hanya satu, Kemewahan Milik Semua. 


Baru-baru ini SofeaRose terkesan dengan cerita keluarga yang kurang berkemampuan kerana pandemic COVID19 ini dan lantas melancarkan Tabung COVID19 SofeaRose dengan menggunakan 5% hasil jualan kepada keluarga yang kurang bernasib baik. Tambahan lagi, SofeaRose juga membubarkan yuran pendaftaran sebagai dropship untuk membantu mereka yang terkesan dari Covid19 untuk mencari pendapatan sampingan.



Jom kita sama-sama support jenama SofeaRose, boleh menang wang tunai RM3,000 sambil bersedekah kepada mereka yang memerlukan DAN paling penting, dapat produk yang best sangat sangat! 



Nak lagi best? Gunakan COUPON CODE : MARSHA10 ini semasa membuat pembelian di website untuk mendapat discount sebanyak 10% untuk baju raya. Coupon code khas untuk pembaca di blog (http://www.marshaliza.com) .


Okay, sampai sini sahaja. Jadi cepat-cepat lah buat pembelian dan join contest ni tau. Mana tahu kali ni korang bertuah dan menjadi pemenang. Jangan lupa guna coupon code Marsha tau! 


Assalamualaikum! 



Marsha
Part Time Blogger
Niche Lifestyle, Parenting, Healthy, Beauty & Travel
Collaboration & Review Blogger

You May Also Like

6 sahabat ibu

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)