Koleksi Kuih Raya Premium Yang Patut Korang Cuba di Cookies Vibe

by - 2/24/2021 02:54:00 PM

Koleksi Kuih Raya Premium Yang Patut Korang Cuba di Cookies Vibe| Assalamualaikum. Korang penggemar cookies atau biskut raya sedap tak? Marsha adalah salah seorang penggemar 'home made' cookies. Tak perlu tunggu hari keraian atau hari istimewa, Marsha memang buat cookies sebagai kudap-kudapan. Marsha ni sangat cerewet bab memilih cookies. Sebagai penggemar 'home made' cookies, pastinya Marsha akan memilih yang sedap ikut citarasa Marsha dan juga tentulah dibuat dari bahan-bahan yang premium. Biasanya bila bahan-bahan premium ni cookies memang akan sedap dan dikenali sebagai premium cookies. Betul...serius!! Bila diperkenalkan dengan Cookies Vibe dan merasai sendiri ternyata ianya memenuhi citarasa Marsha dan keluarga.

35 Pilihan Jenis Kuih Raya dan Snek untuk Hari Raya 2021 Dari Cookies Vibe

Cookies Vibe adalah produk keluaran Bumiputra yang dijamin HALAL dari segi pemilihan bahan, pembuatan hingga ke pembungkusan. Menggunakan 100% produk Muslim dan juga kekacang premium seperti badam ( Almond ), Gajus ( Cashewnut ), Kacang Pis ( Pea ) dan juga Hazelnut.

Kali pertama menggigit cookies dari Cookies Vibe ini Marsha dapat rasakan rasa biskut yang lemak dan lembap dan sememangnya sempurna kerana kesemua premium cookies dari Cookies Vibe ini dibuat dengan menggunakan pure butter jenama Anchor yang diimport dari New Zealand. Untuk biskut yang menggunakan coklat pula, Cookies Vibe memilih  coklat dari jenama Beryls yang sememangnya terkenal sebagai pengeluar produk coklat terbaik dan terkenal di Malaysia. Dari kualiti biskut dan rasa, Cookies Vibe memang mengambil berat tentang kualiti biskut dan tidak kedekut bahan.

Salah satu produk 'Best Seller' di Cookies Vibe ini ialah Tart Nenas. Cookies Vibe memilih  inti nenas premium untuk Tart Nenas mereka dan sekaligus mengangkat darjat sebagai premium pineapple tart. Marsha memang cerewet dengan tart nenas. Jadi Marsha hanya akan beli jika ia menggunakan pure butter sebab tart nenas lebih sedap dengan pure butter dan menjadikan tart nenas gebu sedap.

Premium extra moist fruit cake juga menjadi kegemaran pelanggan dan mengungguli carta Cookies Vibe ni kerana penggunaan buahan kering yang banyak dan tidak kedekut yang diadun dengan pure butter dan pelbagai lagi bahan premium serta teknik yang tersendiri dan hasilnya kek buah yang bukan biasa-biasa ok!

Istimewanya pada 2021 ini, Cookies Vibe telah bersedia dengan 35 jenis kuih raya sedap dan juga snek yang korang boleh pilih ikut pilihan korang. Antaranya seperti

Buat penggemar Cornflakes Cookies: 

  • Malatops Crispy
  • Ombak Rindu
  • Cashew Butterscotch
  • Hazelnut Latte
  • Cornflakes Bites
  • Cashew Teacakes

Top 10 cookies premium dari Cookies Vibe:
  • Ombak Rindu
  • Malatops Crispy
  • Chocolate Heaven
  • Nutty Basket
  • Almond Chocobar
  • Royale Cadbury
  • Black Pistachio
  • Hazelnut Latte
  • Velvet Ohana
  • Crispy Rainbow (Biskut Lidah Kucing)
Marsha sendiri telah mencuba 3 jenis biskut raya sedap dan juga 1 jenis snek dari Cookies Vibe. Memang sedap dan sangat puas hati. Tak perlu tunggu hari raya kalau macam ni sedap dia. Boleh juga jadi kudapan dan juga hidangan minum petang. 




Pea Pods



Chocolate Heaven



Black Pistachio




Mini Popia Udang





Meh tengok video review Marsha review biskut Pea Pods, Chocolate Heaven, Black Pistachio dan Mini Popia Udang dibawah




Pakej Baru Sempena Hari Raya 2021 dan Tahun Baru Cina 2021 bermula 01 Februari 2021!




Cookies Vibe juga telah masukan Pakej Biskut Raya Special dalam list produk dalam website mereka. Lebih banyak diskaun dan juga boleh buat bayaran secara ansuran. Paling best setiap pakej datang dengan tiket Lucky Draw. Korang berpeluang memenangi
  • AirFryer
  • Young Living
  • Norwex (Kain Kayangan Kit)
  • Kayman Facial Kit
  • Bonus: (Surprise Gift)
Menarik kan??

Cookies Vibe juga akan menganjurkan 30 Hari Ramadhan Giveaway tau! Setiap hari dalam bulan Ramadhan, akan ada 1 pemenang setiap hari yang akan dipilih dari semua sosial media Cookies Vibe : IG, FB, Twitter, Youtube & Tik Tok.

3 Cara Mudah Untuk Dapatkan Kuih Raya dan Snek di Cookies Vibe

Macamana nak dapatkan kuih raya dan snek yang enak Cookes Vibe ini? Mudah je. Ada 3 cara yang mudah:

  1. Korang boleh order melalui website : www.cookiesvibe.com dan servis penghantaran melalui pos, atau MrSpeedy (kawasan Lembah Klang).  
  2. Order melalui agent terdekat di kawasan korang (#VibersFamily) : senang nak pick up Cookies nanti. Korang boleh buat preorder raya , dan bayar secara ansuran tau! Pakej-pakej yang ada korang boleh lihat di website, serendah RM55/ sebulan untuk 6 jenis cookies. Murah kan! Untuk pengetahuan korang, Cookies Vibe dah ada agent di seluruh Malaysia, Singapura & Brunei.
  3. Korang juga boleh terus ke Showroom Cookies Vibe di: Tingkat 1, Flexis, One South, Seri Kembangan, Selangor. Korang boleh pilih dan rasa sampel disana terus...best kan? Boleh pilih mana yang berkenan. Operating hours: 10AM - 6 PM (Tuesday - Saturday)

Gunakan Kod: Marshaliza Dapat 5% Diskaun

Haa...shopping-shopping juga gais. Sebelum buat bayaran, korang jangan lupa letak kod MARSHALIZA tau! Korang akan dapat diskaun sebanyak 5% dari pembelian di website. Best kan? 


Cookies Vibe Buka Peluang Berniaga Jadi Agent Kuih Raya

Bukan sahaja menawarkan biskut, cookies dan snek yang enak. Cookies Vibe juga membuka peluang kepada individu di luar sana untuk menjana pendapatan sampingan bersama Cookies Vibe dengan menjadi agent kuih raya. Jadi di saat genting disebabkan Covid-19 ini kita boleh menjana pendapatan dari rumah melalui Cookies Vibe. 

Cara untuk menjadi agent kuih raya Cookies Vibe senang sahaja. Hanya mendaftar/register sebagai #VibersFamily di website Cookies Vibe.

Maklumat Lanjut Tentang Cookies Vibe


Hotline: 
011 657 00101

Address: 
Cookies Vibe,
U1-19, FLEXIS, ONE SOUTH, SERI KEMBANGAN, 43300 SELANGOR
Waktu Operasi Showroom : 10 pagi - 6 petang ( Selasa hingga Sabtu)

Instagram : 
www.instagram.com/cookiesvibe

Facebook: 
www.facebook.com/cookiesvibe

Twitter / Tik Tok: 
@cookiesvibe

website: 
www.cookiesvibe.com

Email: 
cookiesvibeinfo@gmail.com





Marsha 
Part Time Blogger 
Niche Lifestyle, Parenting, Healthy, Beauty & Travel 
Collaboration & Review Blogger



You May Also Like

24 sahabat ibu

  1. dah bole daa start plan nak kuih apa untuk raya nanti hehee

    ReplyDelete
  2. Alamak... Mood Raya sudah mari! Kueh Raya premium memang sedap dia lain macam. Tak cukup sebalang nanti. Terutama popia udang comel tu..

    ReplyDelete
  3. Banyak pilihan..nanti blh la nk try order..tgk kuih raya..tak sabar nak berjumpa ramadan

    ReplyDelete
  4. Wah banyak snacks, semua nampak sedap expecially the Chocolate Heaven, yummms

    ReplyDelete
  5. banyak pilihan yang ada..aduh terasa nak makan pula kuih raya..tak lama lagi nak puasa dah..huhu

    ReplyDelete
  6. banyak jugak pilihan kuih raya di cookies vibes. nak raya nanti boleh la beli

    ReplyDelete
  7. Hey, iklan kuih rasa sudah pun kluar. Cuma kita x tahu lagi raya kita camne tahun nie kan. menarik juga kuih2 yg peniaga nie jual. I'll check it out later. Thank you for sharing it.

    ReplyDelete
  8. sedapnya tengok pilihan kuih raya yang ada, betul kuih raya kalau guna bahan premium memang sedap, sanggup bayar lebih untuk rasa yang sedap macam ni

    ReplyDelete
  9. Tu dia. Dah start dah iklan kuih muih Raya nie. Tak terasa kan. Dan siap ada Lucky Draw plak tu. Yang penting - tak sabar nak bertemu Ramadhan

    ReplyDelete
  10. banyaknya pilihan kuih untuk raya nanti! Siap ada special gift untuk lucky draw lagi. Siapa la yang bertuh tu agaknya

    ReplyDelete
  11. Alamak banyaknya pilihan kuih raya... Kita dah lama xbuat kuih raya.. Lebih suka beli je skrg hehe..

    ReplyDelete
  12. Ini kalau tak raya pun, kalau beli memang sedap ni makan sambil nonton movie kan.. nak belek gak laaa, kot kat JB ada delivery..

    ReplyDelete
  13. Wow mcm2 pilihan biskut raya dia ada ye. Menarik betul smpi xtau nak pilih mana mcmni. Hahhaha thanks share nnt kita riki2 tgk nak beli mana 1

    ReplyDelete
  14. Banyaknya choices yang Cookie Vibes offer ni.. Boleh usha2 dulu since Raya is around the corner soon! CNY terlepas celebration, nak buat Raya open house la nanti.. boleh serve this kat my friends!

    ReplyDelete
  15. Menarik eh semua produk Cookies Vibe ni. Paling Nur suka pea pods tuuu

    ReplyDelete
  16. banyak pilihan biskut yang ditawarkan di sini..semuanya nampak menarik..nanti nak yara boleh la beli dari sini

    ReplyDelete
  17. Wah.. dah start beli kuih raya ya. Flavor dia nampak best2. Especially yg black pistachio tu.

    ReplyDelete
  18. Fuhhhh...banyak betul pilihan biskut raya. Harapnya dapat la kita raikan tahun ni. Dapatla bawak balik untuk org kampung.
    Rindu nak raya bersama

    ReplyDelete
  19. amboi awalnya beraya! dah keluar promo kuih raya bagai hahaha nampak macam sedap je boleh lah try beli nanti!

    ReplyDelete
  20. best biskut ni. huda pun dah cuba .nnt nak order untuk raya pulak. leh join giveaway sekali

    ReplyDelete
  21. Banyka pilihan kuih muih..dh bolehla pilih untuk raya

    ReplyDelete
  22. Oh my ohh myy. Dah start dah kuih Raya! Tetiba teringat ada baki sikit lagi puasa belum ganti ni. Tapi nampak sedap sedap kuih raya dia ehhh... Nak order nanti

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)