Do It Yourself Kali Kedua dengan Printcious

/
11 Comments

DIY Kali Kedua dengan Printcious


Assalamualaikum...


Haaa...Marsha nak sharing ni another DIY dengan Printcious.
Aritu Marsha dah buat casing IP7 Plus kan? Kalau belum baca lagi moh ler ke SINI.
Kali ni Marsha dapat voucher RM50 sebab vote Printcious aritu.
Pikir-pilih-pikir-pilih akhirnya Marsha memilih untuk buat 'square cushion' untuk dihadiahkan pada husband sempena Anniversary kami yang ke....tet tet tet...hihihi

Jadi kebetulan ada gambar yang special yang putri kami rakamkan masa dipantai.
Jadi Marsha abadikan kenangan gambar tersebut pada square cushion hadiah untuk husband.
Husband tak tau tau....hihi
Jadi menggodeklah Marsha bersama-sama web Printcious...hihi

Klik-edit-edit-edit lastly done for all...phew....
Nak special kan? Kenalah lamaaa sket.....hihi
Marsha memilih warna square cushion tu warna biru sebab itu adalah warna kegemaran husband.
Lepas dah setel customize, kita submit la kan dan bayar guna voucher dari Printcious.

Tak lama menunggu....3-4 hari Marsha dapat emel yang cushion telah di pickup oleh NinjaVan.
Kemudian dapat sms dari NinjaVan yang parcel on the way.
Happy?? Mestilah sangat-sangat happy.
Kita customize untuk orang tersayang mestilah happy & excited..betul tak??...hihi

Alhamdulillah parcel sampai dengan selamat dan tiada cacat cela.
Kualiti yang superb...printing yang superb.
Yang paling superb sebab Marsha dapat abadikan kenangan indah Marsha bersama orang tersayang.
Jadi apa lagi tunggu jom lah usha web Printcious.
Abadikan kenangan masing-masing dengan cara customize di Printcious.

Nak tengok hasil customize square cushion Marsha tak?
Taraa..........

Special for our Anniversary 





Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

11 comments:

  1. Kakak Siqah pun kata Printcious ni best. Siqah nak cuba jugak nanti :)

    ReplyDelete
  2. Cantik la cushion tu bila dh siap printout gmbr anniversary utk yg tersayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pun mama...kualiti printing dia best..:)

      Delete
  3. Cantiklahhh. Next time nak sambut birtday ke apa, boleh bagi hadiah macam ni. Order je kat Printcious ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahhh...ena betul menjadi pilihan..hihi

      Delete
  4. Wah bestnya nak pegang cushion tengok gambar dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi...tengok gambar kenangan dulu...actually ber3 dalam pic tu..hihi

      Delete
  5. Cantik dan berkualiti produk printcious ni kan

    ReplyDelete
  6. sha ada jugak tapi warna purple hehehe cantik kan?

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)